Ceca o Anastasijinoj trudnoći svet portal svet
Svet

March 28, 2024 17:15

By

Ceca više ne izgleda isto: Pojavila se na snimanju kao sasvim druga žena (foto)

Izgled Cece Ražnatović oduševio sve

Ceca Ražnatović se za svako snimanje Zvezda Granda pobrine se da izgleda drugačije. Tako je iz emisije u emisiju gledamo kao potpuno drugu ženu, a današnji izgled Cece Ražnatović svima se posebno dopao.

Izgled Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

Folk diva se danas ispred Grandovog studija pojavila u širokim pantalonama i košulji identične boje, a ceo stajling začinila je skupocenom Dior torbom.

Pročitajte Oglasio se Toni Bijelić posle priča da odavno ima novu, znatno mlađu devojku

I dok je juče imala znatno kraću, zalizanu kosu, koja je podsećala na njeno izdanje sa početka devedesetih godina, danas se pojavila sa bujnom kosom vezanom u rep i sa kratkim šiškama.

Izgled Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

Pored toga, svi su bili oduševljeni pevačicinom linijom, koja je u poslednje vreme dovedena do savršenstva. A, ona je nedavno otkrila i kako je došla do željene kilaže.

Izgled Cece Ražnatović nikad nije bio bolji

– Dovela sam svoju liniju onako do perfekcije, ali bez ikakvih rigoroznih dijeta, bez ovih što se bodu, ozempika, čuda, to je sad jako popularno i jako opasno, nezdravo i direktno utiče na štitnu žlezdu i na pankreas. S tim se ne treba igrati. Jer taj lek u stvari koriste dijabetičari. Nije ni bitno – otkrila nam je ona.

Izgled Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

– Jednostavno odlučila da posle sedam ne jedem ništa i samo da konzumiram vodu. I jednom prilikom sam rekla i ponekad neko pivce. I onda su me pitali kako pijem pivo kad to goji. Ja kažem, mene ne goji, mene pivo voli, ali zaista to je. I meni je to pošlo za rukom i ja sam skinula 8,5 kilograma za mesec dana, a da nijedne sekunde nisam gladovala, jela sam šta god sam htela. Najkasnije, znači pola 8, 8 uveče, nema više unosa hrane i meni se to pokazalo. To je kao autofagija. I onda ujutru ustajem u 8, pola 9, doručak, pokretanje metabolizma i to je to. I fizička aktivnost.

Izgled Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

Pored ishrane koju je korigovala, Ceca je veoma aktivna i u teretani.
– Treniram ili ako ne stignem na trening, ja odradim brzi hod na traci da pokrenem telo, metabolizam. Ako ležiš non-stop, ne može da ti se ubrza metabolizam- ispričala je za Telegraf.

A, kako je Ceca izgledala na snimanju poslednjih nekoliko emisija “Zvezde Granda” možete pogledati u galeriji ispod teksta.

AUTOR: SVET

IZVOR: TELEGRAF

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES