Odnos Novaka i Ane Ivanović
Svet

February 27, 2024 20:45

By

Svi pamte koliko su se voleli: Istina o odnosu Noleta i žene koja je posle njega rodila tri dečaka

Odnos Novaka i Ane Ivanović objašnjen

Najuspešnija teniserka Ana Ivanović retko je govorila o svojim ljubavima pre Bastijana, međutim postoji jedna koja je veoma intrigantna. Sudeći po onome što se šuška u krugovima dobro obaveštenih, bivša teniserka nije imala sreće pri odabiru partnera te se zato nije libila da o njima priča sve do pojave onog pravog. Ipak iako nije ljubavni, odnos Novaka i Ane Ivanović sve zanima…

Odnos Novaka i Ane Ivanović

ATA images

Odnos Novaka i Ane Ivanović – Kako je sve teklo do potpunog raskola 

Sa tadašnjim košarkašem, ljubavi je, kako se tada pisalo, došao kraj, zato što je on u medije izneo informaciju o njihovoj vezi, dok je Ana svoj emotivni život oduvek skrivala od radoznalih pogleda.

Pročitajte Sin Snežane Đurišić o odnosu pevačicom, boli i ne prolazi – Bila mi je majka

A pre nego što je srela svog supruga, Ana se zabavljala sa zgodnim strancem, sa kojom ju je navodno upoznao, njen tada bliski prijatelj, Novak Đoković

Odnos Novaka i Ane Ivanović svet portal

ATA images

Posle svega par meseci ljubavi, usledio je skandal. Naime, Ani je iz stana nestao, skupoceni sat, a ona je navodno posumnjaviši na svog emotivnog partnera odlučila da na ovu priču stavi tačku, tako su svojevremno pisali mediji.

Pročitajte Ana Ivanović u problemima – Ne govori sa svekrom i svekrvom

Nakon optužbi, mediji su pisali da je odnos Novaka i Ane Ivanović zahladneo. Nekada u velikoj ljubavi, Ana i Nole odavno su svoj odnos sveli na minimum, a šta se među njima zapravo dogodilo, sve vreme je tema šuškanja i pretpostavki, dok se njih dvoje tim povodom nikada nisu javno oglasili.

Odnos Novaka i Ane Ivanović

Rajko Ristić

Odnos Novaka i Ane Ivanović – O Novaku sve najlepše

‒ Zajedno smo odrasli u Srbiji, otprilike u isto vreme počeli smo da treniramo tenis. Imali smo desetak godina i nastupali na malim turnirima u našoj zemlji…

Pročitajte Tajna Dijane Đoković unela razdor u porodicu – Kako će Novak ovo podneti

– Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. S godinama on je imao svoj put, a ja svoj. Ono što je Novak postigao zaista je neverovatno. Vreme je na njegovoj strani i sigurna sam da bi mogao da završi karijeru sa najviše osvojenih gren slem titula – rekla je Ana u intervjuu za „Eurosport“.

Odnos Novaka i Ane Ivanović svet portal

ata images

– On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča. U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno – govorila je pre samo nekoliko meseci.

Odnos Novaka i Ane Ivanovićsvet portal

ata images

Na Instagramu čak kruži i fotografija koj svedoči o njihovoj neraskidivoj vezi i prijateljskoj ljubavi koja je preko noći pala u zaborav. Ipak, Ana Ivanović bivša uspešna teniserka je nedugo nakon svega ovoga pronašla ljubav svog života, fudbalsku legendu, Bastijana Švajnštajgera, sa kojim danas ima tri sina – Leona i Luku dok je ime trećeg dečaka ostala nepozanica.

Pročitajte Besprekoran stil Ane Ivanović – Iznenadiće vas koje komade je spojila lepa Švajnijeva supruga (FOTO)

Danas svi zajedno uživaju u bajkovitoj ljubavnoj priči a Ana i Bastijan u skladnom braku.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images