Sin Miloša Timotijevića svet portal svet
Svet

October 27, 2022 10:19

By

Druga supruga Miloša Timotijevića je ćerka poznatog fudbalera: A, evo kako je upoznala glumca

Druga supruga Miloša Timotijevića osvojila glumca na prvi pogled

Ovih dana glavna tema svih medija je venčanje glumca Miloša Timotijevića, koji je donedavno bio u braku, ali je iznenada odlučio da se razvede i venča se sa izvesnom Tijanom Simić.

Pročitajte: Krio suprugu 13 godina a sada se razveo – Timotijević oženio mnogo mlađu nakon samo 40 dana, isplivale slike sa venčanja

Kako piše Kurir, druga supruga Miloša Timotijevića mlađa je od glumca 15 godina. On ima 47 godina, ona 32. Tijana je ćerka bivšeg fudbalera Saše Simića, koji je duži niz godina igrao u Portugalu za njihove poznate fudbalske klubove Madeiru, Boavistu, Beiru Mar, a po završetku profesionalne karijere postao je uspešan fudbalski agent.

Druga supruga Miloša Timotijevića glumca upoznala preko drugarice

Izvor Kurira otkriva i zašto je u medijima Tijana prozvana Portugalka.

– Tijana je zbog očeve karijere kao mala otišla u Portugal. Tamo je provela nekoliko godina, a onda je pred kraj osnovne škole došla u Beograd. Tako je i dobila nadimak Portugalka. U Beogradu je završila srednju školu, a radila je i u srpskoj kući fudbala. Pre nekoliko godina ponovo se vratila u Portugal, za koji je izuzetno vezana – priča sagovornik, pa da dodaje kako su se Timotijević i ona upoznali:

Instagram

Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, a koja duže vreme poznaje i glumca. Odmah su se skapirali, bila je to ljubav na prvi pogled. Kako se nedugo pre toga razveo, oni nisu želeli da gube vreme i posle malo više od mesec dana zabavljanja rešili su da se venčaju u najužem krugu porodice i prijatelja. Za sve se saznalo kada je sam Miloš na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju s burmom na ruci, a u opisu iste je kratko napisao “zauzet” – završava izvor.

Miliošu bivša žena bila najveći pokretač

Podsetimo, do javnosti je prošle nedelje došla informacija da se Timotijević u tajnosti razveo od svoje supruge Dunje, s kojom je u braku proveo 13 godina, ali da se odmah nakon toga i oženio. Niko nije ni slutio da se naš glumac razveo od supruge, zbog toga što je u svojim nedavnim intervjuima pričao o njoj u superlativu.

Pročitajte: Ovo je žena koju je Miloš Timotijević krio godinama i od koje se nedavno razveo i oženio drugom 

Foto: Rajko Ristić

– Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom otkada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše. Imate četvoro očiju, dva srca, dva mozga, dve glave za razmišljanje. Naš posao je takav da je neophodno razumevanje – istakao je nedavno Miloš za medije.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM