Sin Miloša Timotijevića svet portal svet
Svet

October 24, 2022 18:30

By

Krio suprugu 13 godina a sada se razveo: Timotijević oženio mnogo mlađu nakon samo 40 dana, isplivale slike sa venčanja FOTO

Oženio se glumac Miloš Timotijević u strogoj tajnosti 

Kao bomba odjeknula je vest da se glumac Miloš Timotijević razveo, te da se nakon samo 40 dana veze oženio drugom ženom. Glumac koji je pre samo dva dana, na premijeri predstave, pričao o svojoj sada već bivšoj supruzi, a nije ni nagovestio da više nisu zajedno. On je tada govorio da i pored brojnih poslovnih obaveza nalazi vreme da se posveti supruzi.

– Moramo, nije sve u radu i poslu, posao bi trebalo da bude 20 ili 30 odsto života, a ne sve. Nalazim vreme za suprugu – rekao je Miloš, kog su novinari pitali da li mu ona na tome zamera:

Pročitajte: Miloš Timotijević se razveo pa ekspresno VENČAO sa drugom ženom – Pogledajte fotografije sa svadbe, mlada je lepa kao san (foto)

Foto: Rajko Ristić

– Ne može niko da mi zameri, koliko mogu sam sebi, ali šta da radimo, takva je priroda posla. Razmišljam svaki dan o tome da smanjim broj snimanja.

Timotijević je, podsetimo, do pre nekoliko meseci o ljubavi sa izabranicom Dunjom pričao u superlativu. Kako dalje navode mediji, Timotijević se razveo od supruge Dunje nakon 13 godina braka, a nedugo nakon toga se zavetovao na večnu ljubav novoj izabranici, kojoj je ime Tijana i dolazi iz Portugalije.

Pročitajte: Kojoj ženi bi bilo svejedno –  Miloš Timotijević je sve prisniji sa Milicom Pavlović, a evo kako na to reaguje njegova supruga (VIDEO)

Instagram

Miloš i Tijana zabavljali su se svega četrdeset dana, ali i to im je bilo dovoljno da shvate da su jedno za drugo, pa su se ekspresno venčali.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Instagram