Svadba Mihajla Šaulića
ekskluzivno

25 Septembra, 2022 18:45

Lavina emocija, sreće i suza: Venčali se Mihajlo i Marina Šaulić, ushićena Ilda slučajno otkrila pol bebe (foto)

Venčali se Mihajlo i Marina Šaulić

Mihajlo Šaulić, sin pokojnog Šabana Šaulića, i njegova trudna izabranica Marina Velimirović zavetovali su se na večnu ljubav u beogradskom hotelu Hajat. Mlada je blistala u klasičnoj „princeza“ venčanici otvorenih ramena, dok se mladoženja odlučio za tamno karirano odelo. Spekuliše se da je porodica Šaulić na gala veselje dala više od 70.000 evra.

Pročitajte: Šabanu bi srce puklo od sreće – Sve je spremno za venčanje Mihajla Šaulića, kum će biti ovaj poznati dasa

Venčali se Mihajlo i Marina Šaulić

Foto: Rajko Ristić

Oko 16 sati u hotel Hajat počeli su da pristižu gosti. Među prvima je došla Sarajka Cakić, sestra pokojnog Šabana Šaulića, potom brat Hasan Dudić, kuma Zorica Brunclik… Pevačica je u pratnji supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša, ćerke Zlate, zeta Miloša Vujanovića, sina i snaje. Mladoženjina majka Gordana Šaulić u toku današnjeg dana izjavila je za Kurir da je u isto vreme i srećna i tužna.

Pročitajte: Goca Šaulić izabrala devojku za sina – Evo ko je Marina i čime se bavi

Venčali se Mihajlo i Marina Šaulić

Foto: Rajko Ristić

– Ovih dana u meni se mešaju sreća i tuga, za mene je ovo tužan dan jer je Šabanova najveća želja bila da mu se sin oženi, a sada mu se to i ispunilo.

Venčali se Mihajlo i Marina Šaulić

Foto: Rajko Ristić

Poneta atmosferom i u naletu uzbuđenja, Ilda Šaulić otkrila je pol Mihajlove i Marinine bebe.

– Ja sam bila najveselija, da razbijemo tešku priču, meni je puno srce, toliko smo čekali da ga oženimo, još jedna devojčica biće u porodici Šaulić. Pevam od jutros, srce je kao kuća. Ime znam, ali neću vam otkriti. Lepo je, specifično, neka sve prođe kako treba – otkrila je Ilda po dolasku na svadbu svog brata.

Mnoge poznate ličnosti uveličali su proslavu porodice Šaulić, među prvima su stigle Ildine kume, Dajana Paunović i Marina Tadić, zatim Marija i Marko Đurovski sa decom, voditeljka Marina Kotevski sa suprugom.

Pročitajte: Nesuđeni mladenci rastali se u miru i bez svađe – Mihajlo Šaulić ostavio verenicu

Venčali se Mihajlo i Marina Šaulić

Foto: Rajko Ristić

Nakon što su sklopili građanski brak, Mihajlo i Marina su, kako običaji nalažu, zaplesali prvi ples. Kako se očekivalo, odabrali su pesmu Šabana Šaulića, baladu “Verujem u ljubav”.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images