Ćerka Zorice Brunclik
Svet

July 6, 2022 12:40

By

Pevačici se ovaj Zlatin potez neće dopasti: Ćerka Zorice Brunclik na fotografiji iz porodičnog doma pokazala ono što nije smela

Ćerka Zorice Brunclik u izadnju u kakvom je nismo navikli

Zlata Aranđelović, od pre nekoliko godina Vujanović, ćerka Zorice i Kemiša ima tri profesije i svaku od njih odlično radi, bar tako tvrde njeni klijenti. Najmlađa članica porodice Brunclik-Aranđelović bavi se šminkanjem, radi i kao stilista, dok je uporedo i influenserka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlata Vujanović (@_zlatanija_)

Ćerka Zorice Brunclik u nikad provokativnijem izdanju

Svakodnevno, kako joj profesija nalaže, ona sa pratiocima deli fotografije, najpre svojih radova, a zatim i detalje iz najnovijeg doma, koji je opremila sa suprugom Milošem Vujanovićem, pa i onog iz kog je potekla, piše Story.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlata Vujanović (@_zlatanija_)

Pročitajte: Ćerka Zorice Brunclik otvorila dušu – Ovo je prava istina o njihovom odnosu

Ćerka Zorice i Kemiša gotovo čitavo leto voli da je kraj roditelja u njihovoj vili u Krnjači, budući da su je oni opremili vrlo luksuzno imaju i bazen, a i za unuke su uredili deo za igranje. Oko bazena čitava porodica tokom sunčanih dana se okuplja, a Zlata koristi priliku da upravo na tom mestu napravi neke od najlepših letnjih fotografija. No, ova poslednja koju je ćerka Zorice Brunclik objavila, verovatno se neće svideti njenoj mami, jer je na njoj pokazala previše.

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM