čerka zorice brunclik
Scandal

17 априла, 2022 18:00

Ćerka Zorice Brunclik otvorila dušu: Ovo je prava istina o njihovom odnosu

Ćerka Zorice Brunclik krenula majčinim stopama

Zorica Brunclik majka je čak četvoro dece, Marije, Miljane, Zlate i sina Đorđa. Ipak, o njenoj ćerki Mariji najmanje se zna.

Pročitajte: Sećanje na detinjstvo: Zorica Brunclik nikada sebi neće oprostiti ono što je uradila majci

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlata Vujanović (@_zlatanija_)

Naime, Zorica je najstariju ćerku dobila iz vanbračne zajednice sa javnosti nepoznatim muškarcem kada je imala svega osamnaest godina. Marijin otac, Ahmed Ćelović, živeo je u Priboju, a u vreme ljubavi sa folk divom aktivno se bavio fudbalom.

Ćerka Zorice Brunclik nedavno se našla u žiži interesovanja kada su mediji preneli da sa dečkom živi u trošnoj kućici u okolini Obrenovca, jer joj majka nije ništa ostavila. Budući da su ovi natpisi pogodili Zoricu, Marija je odlučila da javno iznese svoju stranu priče.

ćerka zorice brunclik

Printscreen

– Moja majka i moj očuh, više otac nego očuh, Miroljub, su mi pomogli da ja imam ovu kuću. Zahvaljujući svojoj majci sve sam stekla u životu pa joj se ovom prilikom i zahvaljujem što me odgajila, što je uz mene – rekla je Marija za domaće medije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

Marija je od majke nasledila talenat za pevanje, a kako kaže od toga i zarađuje novac potreban za život.

– Aktivno se bavim pevanjem i usavršavam se kroz rad, ne kažem da se kasnije neću proslaviti. Moja želja je da se afirmišem kroz neki festival. Nije problem da mi majka i očuh pomognu, ali oni čekaju da im kažem da to urade – zaključila je ćerka Zorice Brunclik.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ