Svet

March 24, 2022 19:15

By

Sudska borba Miroslava Ilića sa vanbračnim sinom šokira estradu! Evo šta o njemu sada misle kolege!

Juče je završeno poslednje ročište kada je u pitanju suđenje između Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavnice Mirjane Antonović, koja od pevača zahteva da prizna očinstvo nad sinom Devinom.

Evo šta o njemu sada misle kolege!

I dok su mnogi pevači javno izašli sa svojim mišljenjem, uglavnom stajući na Mirjaninu stranu, neki su ostali uzdržani, ne želeći da se petljaju u bilo čiji život, međutim, ima i onih koji su stali na pevečevu stranu.

RAJKO RISTIĆ

Nada Obrić je iznenađena što je Miroslav sebi dozvolio da se u ovim godinama vuče po sudovima.

Ma pratim to ovih dana i ne razumem šta se dešava. To je nešto što se rešava iz dva poteza. Da se krv i dobije se rezultat ili jesi otac ili nisi. Ovo se razvuklo, pa gubi svaki smisao. Ovo sada pokazuje i mnoge druge stvari. Sramotno je da ovakav benigni slučaj traje tolike godine. Može on da bude Sveti Petar, ali mora da da DNK. Ako si čist, pa sto puta bi dao krv na analizu. Eto šta vam govori to što Miroslav izbegava analizu. Ja poznajem Miroslava, puno smo radili zajedno i ne mogu da verujem da je sebi dozvolio takvu stvar i da se sada u ovim godina vuče po sudovima. Sve se zna, u našoj branši svako sve zna. Iskrena da budem, ne mogu da verujem da Miroslav sebi dozvoljava ovolika maltretiranja, na kraju krajeva, sve će se saznati. Ima svedoka koliko hoćete – rekla je ranije Nada.

BRENA I MIRJANA ANTONOVIĆ

ATA IMAGES

Lepa Brena dugogodišnja je prijateljica Mirjane Antonović, a svojevremeno se družila i sa Miroslavom, pa je tako, kako tvrdi, bila i svedok njihove ljubavi. A, bila je i svedok na suđenju između pevača i nekadašnje ljubavnice.

NADA TOPČAGIĆ

IVAN VUČIĆEVIĆ

Nada Topčagić je prvo stala na pevačevu stranu, a potom je promenila ploču.

Ma, ja znam Miroslava. On je u celoj ovoj halabuci kao prase u njivi koga svi jure da uhvate kako bi nešto priznao. Smatram da on nije njegov sin. Mi smo u to vreme puno radili zajedno i sigurno bih nešto čula, a nisam. Mislim da oni nisu ni bili zajedno – rekla je Nada za Svet, a zatim se samo nekoliko dana predomislila.

Ne razmišljajući sam to izjavila. Ali, nije moje da ja ulazim u te stvari, za to postoji sud i oni će to tamo i da reše. Miroslava izuzetno cenim i poštujem. Tolike godine smo prošli sve i svašta. Uvek sam tu za njega i mislim da nije moje da je uvredim nijednu porodicu. Posebna je ova situacija jer je u pitanju dete i nije moje da ja donosim konačne odluke, nego sud. Miroslav je moj prijatelj i kolega i najveći pevač koji postoji. Žao mi je kroz šta prolazi. Rešila sam da pozovem Miirjanu, jer imam i ja porodicu i ničiju ne želim da uvredim. To je tako ispalo, i šta god da je prava istina, to se mene i ne tiče – rekla je Nada za Kurir.

RAJKO RISTIĆ

Zorica Marković na svaku temu, kao i uvek, govori bez dlake na jeziku, pa je i na ovu imala šta da kaže, što se verovatno neće svideti Mirjani.

Je l’ može da te natera neko da budeš sa nekim sa kim nećeš? Ta Mirjana je htela da bude sa nekim ko je popularan, ulovila Miroslava, navodno, i uz pomoć drugarica, sad kao isteruje neku pravdu. Našla i da dr*a čoveka u nekim poznim godinama. Poznavajući Miroslava, da je sve to išlo normalnim tokom, on bi to rešio u kratkom postupku, na normalan način i imao bi sa sinom, ako je njegov, neki normalan odnos. Pogrešno mi je sve ovo u šta se sve pretvorilo. Ja iz inata posle svega ne bih radila taj DNK, posle ovoga što sam površno ispratila. I meni bi proradio inat. Stvarno su pi*ali po njemu.

ATA IMAGES

Jedna od onih koja je podržala svog dugogodišnjeg prijatelja Miroslava je i Ceca Ražnatović. Ona nije davala nikakve izjave na tu temu, ali je Mirjana njen odlazak na Ilićev koncert to shvatila kao Cecinu podršku pevaču.

ATA IMAGES

Poslaću Ceci svoju autobiografiju Ovo malo istine. Možda će posle čitanja promeniti mišljenje o svom prijatelju Miroslavu Iliću. Živim u nadi da ćemo se svi jednog dana ujediniti i uspeti da u našoj zemlji sva deca budu zaštićena. Svako od nas mora da živi sa svojim moralom i savešću. Neko od nas ih ima manje, neko više, a neko uopšte ne poseduje te karakteristike. Ja nikoga ne osuđujem, već mi je žao što još uvek postoje neki kojima se svest nije probudila da shvate da su deca važnija od bilo koje pesme. Ovde nije u pitanju samo Miroslavljev sin Devin već mnogobrojna deca koja ispaštaju zbog loših roditelja koji se kriju iza lošeg i zastarelog zakona. Mnogi od Miroslavljevih kolega stali su na stranu pravde, tako da još uvek ima nade da poštenje nije izumrlo, ali sve dok postoje pojedinci koji imaju veće poštovanje za muziku neko nego decu ništa se neće izmeniti nabolje. Cecu nisam upoznala, ali sedele smo zajedno na jednoj slavi. Ona je već bila tamo kada sam ja došla i nisam je prepoznala. Kad je izlazila, direktno se okrenula da me dobro pogleda i tek tada sam shvatila da je to ona – rekla je ranije Mirjana.

PROČITAJTE: Ana Sević pokazala sina Simeona i njegov bajkoviti kutak! (FOTO)

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES