Svet

23 Marta, 2022 19:30

Bajkoviti odmor sa sestrom Lidijom i preslatkim unukom Željkom! Ceca potpuno podetinjila u šestoj deceniji! (FOTO)

Proslavljena pevačica Svetlana Ceca Ražnatović beg od poslovnih obaveza, nastupa i prestoničke vreve, pronašla je na Zlatiboru, gde u društvu sestre Lidije i unuka Željka uživa u dečjim igrarijama, planinskom vazduhu i porodičnom druženju. Iako je planirala da odmori i od društevnih mreža, interakciije sa pratiocima i javnog života, nije mogla da odoli predivnim trenucima sa neodoljivim dečakom koji uskoro puni 2 godine.

Čitavo popodne provele su u igraonici, gde su se prepustili toboganima, trambolinama, šarenim lopticama, a folk diva nije krila sreću zbog voljenog unuka. Ražnatovićeva nije imala problem da pokaže lice bez trunke šminke, kao i ni njena sestra Lidija, te su im mnoge dame poručile da izgledaju mnogo mlađe i blistavije, nego kada su pod scenskim mejkapom.

Ceca je potom podelila nezaboravne momente koji su naišli na oduševljenje publike, te su na socijalnim platformama i dalje tema broj jedan.

Pročitajtehttp://Anastasija oborila Cecu sa TRONA! Pa poručila da rekordi ostaju u krugu porodice!

Instagram printscreen

 

Podsetimo,  folk diva neretko u medijskim istupanjima spominje svoju porodicu i malenog Željka, koji im je svima promenio pogleda na svet, a nedavno je za Toxik tv, otkrila i na koga dečak najviše podseća.

– On je isti otac, ali je svoj. Ima dosta toga i na mene, jer je i Veljko isti ja, iako ne želi to da prizna. On želi da je više na svog oca, ali ima dosta toga i na njega, naravno. Željko je bio sa mnom poslednjih 15 dana na Kipru, i sa svojom bakom Danijelom i Lidijom – rekla je pevačica, pa je dodala i ko mu je baka, a ko drugarica:

–  One su mu babe, a ja sam mu drugarica. Naučila sam ga da me zove Ceca. Družili smo se sjajno. On je dete koje pleni pozitivnom energijom. Gde god da odemo ljudi njega primećuju jer se smeje, priča, prilazi ljudima, stupa u komunikaciju. Kad je dete maženo i paženo vidi se da je srećno dete. Bogu hvala, i svako dete treba da bude srećno – završava Ceca.

Instagram printscreen

Pročitajte: „Ovoj pevačici niko ništa ne može, ona je zaštićena od vradžbina“, otkrila je Vesna Rivas!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević