Svet

4 Jula, 2022 18:30

Zorica i Kemiš godinama obmanjivali javnost? Komšije otkrile istinu o njihovom braku

Brak Zorice i Kemiša važi za jedan od najskladnijih ali šta kažu komšije

Popularna pevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Njih dvoje žive mirno u porodičnom domu, u prigradskom naselju Beograda, a ovde često okupljaju svoju veliku porodicu i prijatelje.

Pročitajte: Ovako se slavi rođendan – Zorica Brunclik napravila žurku na Tašmajdanu. Brojne poznate ličnosti došle da podrže pevačicu (FOTO i VIDEO)

Foto: Ata Images

Zorica i Kemiš su svoj dom godinama gradili, a sa komšijama se druže i uvek prijatno popričaju.

– Oni uglavnom iz svog dvorišta izlaze autom pa ih retko viđamo da šetaju po kraju. Čujemo ih kada su ispred kuće ili na terasi uživaju, često su im tu deca. Dobro se slažu i njihova deca iz prethodnih brakova, deluju kao skladna porodica – kaže jedan stariji gospodin na ulici za „Blic“.

Pročitajte: Zorica Brunclik je mislila da je Kemiš voli sve dok nije upoznala ovu ženu

Izgled Zorice Brunclik

Foto: Rajko Ristić

Devojčice iz kraja gde živi popularni par kažu da deca često traže autogram Zorici. Gospođa iz jedne obližnje radnje, gde Kemiš i Zorica dođu po neke sitnice, ističe za pomenuti portal da su njih dvoje „zabavan par“.

Zorica i posle toliko godina deluje kao neko razmaženo dete i to joj tako simpatično stoji. Ona se naduri na Kemiša poput deteta, digne nos i frkće, pa to sve nasmeje čak i njega – ispričala je pomenuta gospođa.

Pročitajte: Soba Zorice i Kemiša odaje veliku tajnu, evo šta se krije iza zidina velelepne vile (foto)

Rajko Ristić

Komšije kažu da viđaju mnoge javne ličnosti kada dolaze jer je studio harmonikaša u sklopu kuće.

– Dolaze i odlaze javne ličnosti. Čujemo ponekad samo kada Zorica zapeva dok Kemiš svira harmoniku jer to verovatno rade u dnevnom boravku. Ranije smo često sretali Šaulića, a za slavu je kod njih prava gozba – otkriva komšija, koji je otkrio da imaju ženu koja im ide u nabavku:

– Dolazi u nabavku žena koja im je pomoćnica. Mislim da ona radi za njih s vremena na vreme, da nije svaki dan tu ali nisam sigurna. Ljudi svašta pričaju, pola izmisle a pola nek je istina, ako i toliko.

AUTOR: SVET

IZVOR: Nova.rs

FOTO: ATA images