Venčanje Mihajla Šaulića
Svet

21 Septembra, 2022 13:00

Nesuđeni mladenci rastali se u miru i bez svađe: Mihajlo Šaulić ostavio verenicu

Venčanje Mihajla Šaulića održaće se za vikend

Mihajlo Šaulić i njegova devojka Marina Velimirović sledeće godine postaće roditelji. Zbog toga su požurili sa pripremama za venčanje, međutim oni su ipak odlučili da otkažu svadbu koja je trebalo da se desi na jesen, nedavno je pisao Star.

Pročitajte: Najlepše vesti stižu iz porodice Šaulić – Mihajlo ispunio očevu poslednju želju

Foto: Rajko Ristić

– Marina je u četvrtom mesec trudnoće i sada je sa Mihajlom u Švajcarskoj. Oni su planirali da se venčaju pre nego što beba stigne na svet i to je najviše obradovalo Gocu. Svi su im se ponudili da im pomognu oko pripema kako se ne bi mladenci mnogo umarali i stresirali, ali Mihajlo i Marina su nedavno odlučili da sve otkažu i to su saopštili porodicama…

Pročitajte: Goca Šaulić iskrena – Pevači prave grešku što imitiraju Šabana – Moj Šaban je imao ceo orkestar u grlu, takav se više neće roditi

Mihajlo Šaulić postaje otac

Rajko Ristić

Ipak, kako „Svet“ saznaje venčanje Mihajla Šaulića i Marine Velimirović održaće se u nedelju, 25. septembra u hotelu Hajat u Beogradu. Skup zvanica počinje od 16 sati. Veliki događaj biće zatvoren za javnost, ali će ispred ulaza hotela biti moguće uzimanje izjava i fotografisanje zvanica.

Pročitajte: Najlepše vesti stižu iz porodice Šaulić – Mihajlo ispunio očevu poslednju želju

Foto: Rajko Ristić

Podsećanja radi, Šaban Šaulić često je govorio da mu je najveća želja da oženi sina i da mu zapeva na svadbi, a samo nekoliko dana pre pogibije njegov naslednik Mihajlo Šaulić je sa ocem pravio spisak gostiju za svoje venčanje sa Danijelom Mandić, koja je miljenica čitave porodice. Sa lepom bogatašicom veridbu je raskinuo 2019. godine a svadba zakazana za 25. tada je otkazana. Nesuđeni mladenci rastali su se u miru i bez pompe.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Rajko Ristić