Ćerka Mihajla Šaulića
zanimljivo

1 октобра, 2022 17:30

Ovo su pokušali da sakriju od kamera: Svadba Mihajla i Marine Šaulić trajala je danima, mladenačka torta svakog ostavlja u šoku, pogledajte šta izlazi iz nje (video)

Svadba Mihajla Šaulića trajala je danima

Pre šest dana u elitnom prestoničkom restoranu porodica Šaulić okupila je mnogobrojnu familiju i prijatelje i do zore slavila. Svadba Mihajla Šaulića se i nedelju dana kasnije prepričava, a srećnim mladencima još se nisu slegli utisci. Trudna Marina blistala je u prelepoj venčanici za koju nisu štedeli novca, pa se tako spekuliše da je samo za jednu haljinu dato oko 20.000 evra, a mlada ih je menjala više tokom večeri.

Pročitajte: Lavina emocija, sreće i suza – Venčali se Mihajlo i Marina Šaulić, ushićena Ilda slučajno otkrila pol bebe (foto)

Svadba Mihajla Šaulića

Foto: ATA images

Novopečeni bračni par živeće na novoj adresi, u Cirihu s obzirom da Mihajlo obavlja veoma odgovaran posao. On je glavni konzul Srbije u ovom švajcarskom gradu, pa će mu se supruga pridružiti, ali će koliko joj okolnosti budu dozvoljavale i dalje da se bavi svojim privatnim biznisom, vrtićem.

U medijima kruže priče kako su budući roditelji pronašli idealan stan u Cirihu, a da će za to zadovoljstvo konzulat odvajati više hiljada evra mesečno. Verovatno vam se do sada učinilo kako se samo navode neke cifre, ali to nije slučajno.

Pročitajte: Šabanu se ispunila najveća želja – Ženi se Mihajlo Šaulić, verenica Marina trudna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihajlo Saulic (@saulicmihajlo)


Naime, svadba Mihajla Šaulića nije trajala samo jedan dan. Mladenci su se sutradan uputili na Ub, Marinino rodno mesto i tamo napravili još jednu žurku za pamćenje pod šatorom. Sestra Ilda prva se latila mikrofona i atmosferu dovela do usijanja, ali svi komentarišu mladenačku tortu.

Na iznenađenje mladenaca ali i svih prisutnih, nakon što su presekli tortu za prvo parče, iz torte su počele da izlaze umotane devizne novčanice, i čini se da im kraja nije bilo. Mihajlo i Marina ostali su šokirani ovim gestom, ali vidno nasmejani. Tako da, ako govorimo o ciframa i zaradi, Šaulići koliko god da su uložili u svadbu godine, sigurno nisu u minusu s obzirom na ovo nesvakidašnje iznenađenje.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images