Mihajlo Šaulić postao tata
Svet

January 10, 2023 18:25

By

Šaulići nikad srećniji: U porodicu stigla devojčica neobičnog imena, a evo šta kaže baka Goca

Mihajlo Šaulić postao tata prelepe devojčice

Porodica Šaulić od danas je bogatija za još jednog člana, jer je Mihajlo Šaulić postao tata prelepe devojčice, kojoj su roditelji dali ne tako često ime, Manja. Porođaj je protekao u najboljem redu, a Mihajlova supruga Marina se odlično oseća.

Pročitajte: Svi detalji venčanja Mihajla Šaulića – Na slavlju Šabanove brojne kolege FOTO

Foto: ATA images

S obzirom na to da je Šabanova porodica zavijena u crno otkada je on stradao, vest da je Mihajlo Šaulić postao tata ponovo je unela radost u njihov dom.

– Svi smo van sebe od sreće, Manja je naš blagoslov. Ja sam sigurna da bi danas Šaban bio najsrećniji čovek na svetu jer je oduvek želeo da vidi Mihajla ostvarenog u ulozi oca. Želim da se zahvalim našem porodičnom prijatelju docentu doktoru Ivani Likić Lađević, koja je vodila porođaj. U njenom timu bio je i doktor Igor Pilić, sin profesora doktora Žarka Pilića koji je pre 37 godina porodio i mene sa Mihajlom – rekla je ponosna baka.

Pročitajte: Ilda Šaulić otkrila porodične tajne – Evo kako su deca i Goca zvali Šabana 

Supruga Mihajla Šaulića

Foto: Instagram

Inače, ime Manja je varijanta imena Marija, preuzeta iz ruskog. Marija je latinska forma hebrejskog imena “Mirjam”. Kao ime Isusove majke ime ima simbol čiste i duboke ljubavi. Samo značenje imena nije sigurno razjašnjeno. Po starijim tumačenjima je ime nastalo od hebrejskog “mir” = “gorko” i “jam” = “more”, pa bi značenje bilo “gorčina mora”. Po novijim tumačenjima se pretpostavlja da ime vodi značenje od egipatskog “mry” što znači “koja ja voljena”.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM