Supruga Šabana Šaulića svet portal svet
Svet

January 10, 2024 21:00

By

Goca Šaulić se onesvestila kad su joj saopštili najtragičnije vesti: Ponavljala je samo jedno, a onda se srušila

Supruga Šabana Šaulića se slomila od bola

Gordana Šaulić, supruga Šabana Šaulića ni posle skoro pet godina od strašne saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo kralj narodne muzike ne može da se oporavi od velikog gubitka. Iako je dugo izbegavala da govori o detaljima tragedije kroz koju je prošla njena porodica, Goca je sada, u emisiji “Pretres na Hype televiziji, otvorila dušu i otkrila detalje vezane za Šabanovu pogibiju.

Supruga Šabana Šaulića svet portal svet

Bojan Vuković

Poznato je da je Šabana i Gocu vezivala velika, decenijska ljubav, pa je njoj najteže pala njegova smrt. Iako je i posle nje želela da ga vidi poslednji put to joj nije bilo dozvoljeno, jer joj kako kaže, deca nisu dala, kako se ne bi dodatno potresala.

Pročitajte Supruga Šabana Šaulića na meti kritika zbog čipkane haljine – Važila je za smernu ženu, a sad

Supruga Šabana Šaulića ispričala je kako je saznala za saznala za njegovu pogibiju.

– Negde oko 6:20 č počela sam da ga zovem. Nije se javljao. Tako me već hvatala panika, zvone telefoni i niko se ne javlja. Pogledala sam red letenja da vidim da li je otišao taj avion za Dizeldorf i u tom momentu došla je žena koja je radila kod nas. I ona kaže:”Šta se desilo?”.

Supruga Šabana Šaulića svet portal svet

Ivan Vučićević

– Kažem: “Ne znam, ne mogu da dobijem Šabana, nešto se dešava, nešto nije u redu. I u jednom momentu samo se uključi na video poziv taj kum koji je imao zavijenu glavu i ja sam mislila da ga je neko pretukao. On je počeo nešto da bunca, a onda čujem na nemačkom lekare koji mu se obraćaju i vidim jedan beli mantil pored.  Ja ga pitam gde je Šaban, on kaže: “Ne znam, ne znam”, i tu se prekine veza.

Pročitajte Sve za njenog Šabana – Goca Šaulić ispunila suprugovu najveću želju, Mihajlo i Marina zaplakali od sreće

U tom momentu Ilda je zvala da dođe na kafu, i pita: “S kim se mama to svađa, zašto viče?” Kaže ne može da nađe tatu. I onda je naš prijatelj koji je bio u Nemačkoj javio. On je javio Ildi, javila se ova žena što je radila i samo je ovako stavila ruku, ja sam joj rekla: “Ne izgovaraj, nikad, nikad, nikad”, i tu smo se onesvestile – otkrila je supruga Šabana Šaulića s očima punim suza.

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES