Haljina Goce Šaulić
Svet

June 14, 2023 11:45

By

Šabanova udovica na meti kritika zbog čipkane haljine: Važila je za smernu ženu, a sada…

Haljina Goce Šaulić je prelepa i odlično joj stoji

Emir Habibović i Tamara Selimović juče su napravili slavlje povodom ćerkinog rođendana i tom prilikom okupili brojne ličnosti iz estradnog sveta. Među njima se našla i Goca Šaulić, udovica Šabana Šaulića, legende narodne muzike.

Pročitajte Sve za njenog Šabana – Goca Šaulić ispunila suprugovu najveću želju, Mihajlo i Marina zaplakali od sreće 

Haljina Goce Šaulić

Ata images

Lepa kao i uvek, Goca je na slavlje došla u pratnji prijateljice. Iako se ljubazno i sa osmehom pozdravila sa svima, na licu Šabanove udovice bila je primetna seta, kao i na svim slavljima, jer se očigledno još uvek ne miri sa činjenicom da pevač više nije pored nje. Međutim, i pored očigledne tuge koja se ogleda na Gordaninom licu, našli su se oni koji su joj prigovorili da nije “udovica za primer”, a sve zbog garderobe u kojoj se pojavila na proslavi kod Habibovića.

Pročitajte Drama u studiju, Goca Šaulić se tresla od tuge – Na sav glas jecala za Šabanom

Haljina Goce Šaulić

Ata images

Haljina Goce Šaulić zapala je za oko dušebrižnicima, pa su brže-bolje pohitali da na društvenim mrežama prokomentarišu da se Šabanova supruga “pristojnije” oblačila dok je on bio živ.

Istini za volju, haljina Goce Šaulić poseduje čipkane detalje, koji nekima možda izgledaju provokativno, ali je i više nego pristojne dužine, a osim toga, pevačeva supruga je preko nje imala i maramu kojom je prikrivala “sporna mesta”.

Pročitajte Goca Šaulić htela da se razvede od Šabana zbog Tee Teirović

Haljina Goce Šaulić

Ata images

Goca od Šabanove smrti živi veoma povučeno, uz decu i unuke, koji na sve načine pokušavaju da joj ponovo vrate osmeh na lice.

– Šaban je bio izuzetan otac i deda. Stabilan muž i čovek koji je meni sa puno poverenja prepustio njegovu karijeru i odgoj dece. Ja mislim da sam to opravdala na pravi način – govorila je Goca posle suprugove smrti.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES