goca šaulić
Star

5 Juna, 2021 19:00

Drama u studiju! Goca Šaulić se TRESLA od tuge! Na sav glas JECALA za Šabanom!

Prošlog četvrtka održan je Sabor narodne muzike, na kom je predstavljena nagrada „Šaban Šaulić” za najbolju interpretaciju. Tim povodom na finalnoj večeri pojavila se Goca Šaulić koja je celo veče u studiju bila vidno neraspoložena i tužna.

Zorica Brunclik odmah skočila da je teši!

Šabanova udovica je došla kako bi posthumno primila nacionalnu nagradu Semusa. Bila je prijatna sa svima, ali nije mogla da sakrije koliko je utučena i neraspoložena. Kada je ugledala Šabanove kolege Merimu Njegomir, Kebu, Snežanu Đurišić, Minu Kostić briznula je u plač. Baš joj je bilo teško. Najteže joj je palo kada je trebalo da izađe na binu i primi posthumno Šabanovu nagradu. Tresla se od treme i tuge – objašnjava izvor Stara i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saban Saulic (@sabanofficial)

Odmah su joj doneli vodu i stolicu da sedne i da malo dođe sebi. Iako je prošlo dve godine od Šabanove tragične pogibije, Goca sve još uvek jako teško podnosi. Prvi su joj prišli kuma Zorica Brunclik i Kemiš da je uteše i da je umire malo. Porazgovarali su sa njom i tek se onda malo smirila, popravila šminku i skupila snagu da izađe po nagradu. Posle toga se izvinila organizatorima i otišla kući – objasnio nam je izvor koji se zatekao na licu mesta.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ