Star

2 Marta, 2021 13:00

ŠOK! Goca Šaulić progovorila o Šabanovoj SMRTI!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je pre dve godine u saobraćajnoj nesreći, a njegova udovica Gordana je sada progovorila o njegovoj smrti.

Goca progovorila o Šabanovoj smrti!

Naime, Goca se prisetila tog kobnog jutra i ističe da je predosetila da nešto nije u redu, a njene crne slutnje nažalost su se obistinile.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saban Saulic (@sabanofficial)

Već u sedam ujutru počela sam da ga zovem da vidim da li je krenuo na aerodrom. Nije se javljao ni on ni Sloba, koji je bio sa njim, Mirsadov broj nisam imala. Onda me je uhvatila panika. Besomučno sam vrtela sve moguće brojeve, na kraju se Sloba javio iz bolnice, ali nije znao da mi kaže gde je Šaban ni šta je sa njim. Agonija je trajala čini mi se satima, dok na kraju prijatelj koji živi u Nemačkoj nije saznao, javio je Ildi, a Ilda je mene zvala. Kad sam videla broj, nisam mogla da dignem slušalicu, nisam mogla da čujem to što ima da mi kaže, slušalicu je podigla žena koja radi kod nas. Njen izraz lica mi je rekao da je moj najgori košmar postao istina – ispričala je Goca za Objekriv.rs i dodala da su iza Šabana su ostala dva neobjavljena albuma, za koje još uvek ne zna da li će ugledati svetlost dana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saban Saulic (@sabanofficial)

Oni su već spremni, kad će biti i da li će biti… Ima mnogo pesama za druge ljude, neke je pesme dao pevačima još za života, na njima je kada će ih objaviti. Postoji puno planova, svakako ću se pozabaviti njegovim legatom, piše se knjiga, dokumentarac je počeo da se radi, nadam se da ćemo imati snage da ga privedemo kraju. Još prošle godine u septembru planiran je koncert Šabanu u čast u Bugarskoj, u istoj areni u kojoj je pevao, ali zbog ove epidemiološke situacije to je odloženo za neko drugo vreme. On svakako ostaje da živi, ne samo kroz pesme nego kroz lik i delo, i kroz nas koji ga volimo, decu, unuke, prijatelje, kumove… – zaključila je Goca.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ