Sin Mirka Kodića
Svet

November 1, 2023 14:41

By

Potresne scene na sahrani sina Mirka Kodića: Goca Šaulić jeca, Zorica i Kemiš slomljeni, pretužne slike ispred kapele

Sin Mirka Kodića, Aleksandar danas će biti sahranjen na beogradskom groblju Lešće. Nikola, najbolji drug pokojnog Aleksandra Kodića bio je sestrić pevača Ere Ojdanića, koji je zajedno sa ujakom došao da na večni počinak isprati prijatelja.

– Bio je dečko zmaj! Svima je hteo da učini i pomogne. Trebalo je da dođe na posao u 11, ali je nađen mrtav – rekao nam je kroz suze Aleksandrov najbolji prijatelj.

Sin Mirka Kodića

ATA images

Majka pokojnog Aleksandra i otac harmonikaš Mirko Kodić primaju saućešće. Kovčeg u kapeli prekriven je belim cvećem.

Pročitajte Mirko Kodić progovorio o smrti sina – Evo šta se dešavalo pre nego što je došlo do tragedije

Među prvima od kolega harmonikaša stigli su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Goca Šaulić sa ćerkom Sanelom i zetom Batom Mirkovićem, tu je došao i Era Ojdanić, koji sve vreme briše suze.

Sin Mirka Kodića

ATA images

Pred kapelu su došli Vera Matović, Aleksandar Ilić i Biljana Jevtić sa sinom. Šabanova udovica, Gordana ne prestaje da plače.

Pročitajte Cela estrada u neverici, svi se pitaju samo jedno – Kako će poznati harmonikaš Mirko Kodić preživeti ovu tragediju

Zorici Brunclik je skoro pozlilo od tuge i bola, tražila je vodu, prenosi Kurir.

Sin Mirka Kodića

ATA images

Sin Mirka Kodića

ATA images

Sin Mirka Kodića

ATA images

Kum Dragan Kojić Keba stigao je na sahranu zajedno sa suprugom Oljom i sinom Igorom. Stigli su Šeki Turković, Milena Plavšić

Na sahranu je došao i proslavljeni košarkaš Dejan Bodiroga, u čijem restoranu na Vračaru je jedno vreme radio kao barmen pokojni Aleksandar.

Pročitajte Oglasila se neutešna familija i prijatelji  – Otkrili uzrok smrti njegovog sina

Acko Nezirović, Hasan Duduć, Goca Božinovska, kao i Zlata Petrović došli da isprate sina Mirka Kodića na večni počinak. U tišini, bez reči su stali u red kako bi izjavili saučešće roditeljima.

Podsetimo, Aleksandar je preminuo 29. oktobra u svom domu u 30 godini.

Mirko Kodić sina Aleksandra dobio je u prvom braku. Kodićev sin svojevremeno je bio zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save i u vlasništvu je proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images