Sin Mirka Kodića
Svet

October 31, 2023 22:15

By

Mirko Kodić progovorio o smrti sina: Evo šta se dešavalo pre nego što je došlo do tragedije

Sin Mirka Kodića žalio se na bolove u stomaku, pa preminuo

Aleksandar Kodić, sin Mirka Kodića preminuo je iznenada u trideset i drugoj godini. Porodica i prijatelji još uvek ne mogu da dođu sebi zbog tragedije koja ih je zadesila, a slavni harmonikaš zanemeo je od tuge za sinom. Mirko je po saznanju da mu je preminuo prvenac završio u bolnici, a neki njegovi prijatelji još uvek nisu smogli snage da ga pozovu i izjave mu saučešće.

Sin Mirka Kodića

Ata images

Jedan od onih koji je uspeo da se čuje s Mirkom je pevač Acko Nezirović, koji je otkrio da je muzičar u teškom stanju.

– Jadan Mirko, jedva govori, kad sam ga pozvao, nekako je uspeo da izusti: ,,Moj Aleksandar je došao kući s posla, kao i svaki dan što je radio. Žalio se na stomak, zaspao i više se nije probudio. Ne mogu da govorim, shvati, zanemeo sam”. Mnogo mi je bilo krivo kad sam to čuo. Čovek je van sebe, ali ga razumem. Mirko je izgubio dete, kako može čovek da se oseća. Moje je bilo da ga pozovem, da čoveku izjavim saučešće – rekao je Acko.

Pročitajte Oglasio se Mirko Kodić nakon tragične smrti sina – Njegove reči slamaju srce 

Mirkov blizak prijatelj Hasan Dudić pao je u nesvest kada su mu javili da je harmonikašev sin iznenada preminuo, međutim, i dalje nema snage da ga pozove.

Ima li veće tragedije nego sahraniti svoje dete. Nisam imao snage da čujem Mirkov glas, srce bi mi prepuklo, zato ga nisam ni zvao ovih dana. Posle smrti mog brata i tog gubitka, meni ne treba veća presuda, ovo me je baš dotuklo. Otići ću na sahranu da ispoštujem kako je red to dete i njegove roditelje – rekao je Hasan.

Sin Mirka Kodića

Instagram

Sahrana Aleksandra Kodića biće održana sutra, na groblju Lešće u 14 časova. Tačan uzrok smrti harmonikaševog sina još uvek nije poznat, a navodnu je odmah bio izdat nalog za obdukciju.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: TELEGRAF

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM