Sin Zlate Petrović Svet novine, Svet portal
Svet

December 9, 2023 18:15

By

Kraj porodične drame: Zlata presrećna, lekari spasili njenog sina, a ovaj savet dala svima

Sin Zlate Petrović izlečen je

Popularna pevačica Zlata Petrović svoje probleme nikada nije krila od javnosti, pa su svi koji je vole i poštuju, presrećni što konačno uživa pored svoje dece.

Ali, Zlata je prošla kroz pakao dok Mikija, kog je dobila u braku sa pevčem Hasanom Dudićem, nije postao ugledan klavijaturista koji ima svoj orkestar. Sin Zlate Petrović je sada cenjen na estradi, mnogo radi, ali godine su bile potrebne da se izleči od kocke. Za to vreme, potrošili su pravo bogatstvo, a raspala mu se i porodica.

Sin Zlate Petrović izlečenSvet novine, Svet portal

Rajko Ristić

Sin Zlate Petrović je izlečen, a cenu su platili svi

“Moja majka se kockala. Kod nas je bilo uobičajeno da danas imamo puno, a da sutra nemamo ni dinara. Ona je bila pevačica i ja sam talenat za muziku nasledila od nje. Prvi put sam ušla u kafanu kada sam imala 17 godina, jer nisam mogla više da podnosim da jedan dan imamo pune kese para, a drugi dan nemamo šta da jedemo. E kada sam osetila svoje pare, rekla sam sebi da je to moj život i više nisam prestala da pevam” – ispričala je svojevremeno Zlata za Svet i otkrila šta se posle desilo:

“Majčin porok prešao na mog sina i on se godinama lečio od kocke. Bilo je mnogo teško. Morala sam da trčim i radim za svoju porodicu, pa za širu familiju, koja je siromašna. I njih sam obezbedila. Sve sam morala sama da obavim, jer sam veoma odgovorna osoba. Plakala sam danima znajući da moj sin ide da prokocka sve što zaradim, a šta ćeš, to je život.”

Sin Zlate Petrović Svet novine, Svet portal

Rajko Ristić

Sin Zlate Petrović prošao pakao, pevačica bila uključena u njegovo lečenje

“Petnaest godina sam ćutala i vraćala sve njegove dugove koji nisu bili mali, a onda sam jednog dana rekla sebi da je dosta. Stavila sam tačku na to! To je bio kraj! Dosta sam ja sebe krivila za sve to” – priznala je Zlata.

Ali, ni to što ga je majka izbacila iz stana nije pomoglo sve dok Miki sam nije shvatio da mu je lečenje neophodno. Tada su potražili stručnu pomoć. U nekoliko navrata, sin Zlate Petrović je bio stacioniran u Zavodu za lečenje bolesti zavisnosti, a pevačica je bila potpuno uključena u sve, jer bez podrške porodice nema ni izlečenja.

Miki je posle l dva puta nedeljno išao na terapije, a pa onda na dve terapije mesečno, dok nije ozdravio. Zlati je žao što je izgubio brak, ali ni u jednom trenutku nije krivila snajku što je odustala od borbe.

Pročitajte: Zlata Petrović živela u bedi sa miševima, a sad ima stanove i pozlaćen nameštaj. Pogledajte raskoš u kom uživa

“I ja sam platila veliku cenu zbog toga što sam dugo mislila da mogu sama da izađem na kraj sa njegovim porokom. Zato bih svim roditeljima poručila da potraže stručnu pomoć čim primete da im je dete u nekom problemu” – priznala je Zlata kada je njen sin iz te borbe izašao kao pobednik.

Sin Zlate Petrović

Ata images

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić