Ćerka Goce Tržan
Svet

May 7, 2023 12:30

By

Razvela se Goca Tržan, pevačica otkrila jezive detalje iz braka: Sve je prokockao, osećala sam se bezvredno

Razvela se Goca Tržan jer joj je bivši muž pravio velike probleme

Pre nešto više od 17 godina Goca Tržan upoznala je mladića koji ju je ubrzo osvojio svojim šarmom i neposrednošću. Govoreći o njihovoj ljubavi, pevačica je tada tvrdila da je Ivan Marinković pravi čovek za nju, a kao kruna braka stigla je 2007. godina ćerka Lena.

Pročitajte: Gledaj majku, biraj ćerku – Goca Tržan i Lena briljirale na crvenom tepihu, haljine nikad kraće FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Međutim, njihov brak je primer da svaka bajka ima tužan kraj. Nedugo nakon Leninog prvog rođendana krenuli su ozbiljni porodični problemi, a pevačica se trudila na sve moguće način da ih zajedno prevaziđu jer je bivšeg supruga mnogo volela. Iako je i Marinković isticao da je bio ludo zaljubljen u Gocu, čini se da su mu neke druge stvari bile preče od porodice.

Pročitajte: Drugog izlaza nije bilo – Goca Tržan završila u bolnici, drama zbog intervencije FOTO

Razvela se Goca Tržan

Ata images

Naime, nije tajna da se sadašnji rijaliti učesnik tokom bračne zajednice propio i počeo kockati do te mere da je potrošio svu pevačicinu ušteđevinu. Tržanova to nije želela da trpi, pa je spakovala kofere i iz zajedničkog stana izašla sa ćerkom, koja danas nema nikakav kontakt sa biološkim ocem.

Razvela se Goca Tržan nakon samo četiri godine braka i od tada je sa bivšim partnerom u izuzetno lošim odnosima. Sporili su se oko zajedničke imovine, pevačica ga je tužila zbog neplaćanja alimentacije, a nije odobravala ni njegova rijaliti-eksponiranja, smatrajući da samo mogu da štete njihovoj ćerki.

Pročitajte: Propao posle njene odluke – Istina o razvodu Goce Tržan, Raša se neće javno oglašavati

Razvela se Goca Tržan

Foto: Instagram

– Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao je svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvedoče mnogi naši prijatelji – priznala je Goca Tržan nedavno.

Ona je navela tad da je imala želju da pomogne Marinkoviću da se izleči, ali da on to nije hteo.

Pročitajte: U želji da gradi bezbrižnu budućnost, prošlost je neumoljivo gazi – Goca Tržan ćerki prećutala bitnu stvar o ocu

Razvela se Goca Tržan

Youtube printscreen

– Bila je to neviđena nemoć. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucenu: “Ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš, mi ćemo se razvesti”. Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli, hvala bogu. Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leči. Uslovila sam ga – ispričala je pevačica za “K1” i navela kada je presekla da napusti nekadašnjeg muža.

Pročitajte: Menjaj terapiju i začepi gubicu -Goca Tržan žestoko odbrusila Maji Nikolić, sve ukazuje na haos

Razvela se Goca Tržan

Foto: Instagram

– Žao mi je što je izabrao taj put jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor. Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam. Ono što je najneverovatnije u celoj priči u vezi sa zavisnošću jeste da roditelji minimiziraju problem – završila je Goca, koja je sada u drugom braku sa 14 godina mlađim bubnjarem Rašom Novakovićem.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images