Bivši muž Goce Tržan svet portal
Svet

November 21, 2022 20:30

By

Propao posle njene odluke: Istina o razvodu Goce Tržan, Raša se neće javno oglašavati

Razvod Goce Tržan od Ivana Marinkovića bio je veoma buran, a pevačica dugo nije želela da komentariše razloge zbog kojih je stavila tačku na brak sa popularnim rijaliti igračem…

Nedavno je po prvi put priznala da je proživljavala pravi pakao i da je samo želela da zaštiti ćerku Lenu i pruži joj bezbrižno detinjstvo.

Pročitajte: Ivan Marinković ogolio dušu – Ćerka Lena i Goca Tržan mu ovo nikada neće oprostiti

Goca Tržan silovanje

Foto: Rajko Ristić

‒ Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao svu moju ušteđevinu. Razveli smo se, jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvedoče mnogi naši prijatelji priznala je Goca nedavno i u svojoj emisiji “Ako progovorim” na K1 na temu bolesti zavisnosti u kojoj je ugostila Dejana Stankovića koji je bio zavisnik o kockanju.

Stanković koji sada vodi centar za odvikavanje od kockanja tvrdi da kod zavisnika ne postoji potpuno izlečenje već samo činjenica da li to rade ili ne. Goca Tržan je tada odlučila da ispričala primer iz privatnog života.

Pročitajte: Da li je ovo kraj braka Goce Tržan – Raša ima pravo da ode od mene

ATA/IMAGES

– Sećam se svog slučaja i osećaja, bila je to neviđena nemoć. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucenu, “ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš mi ćemo se razvesti”. Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli hvala Bogu. Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leči. Uslovila sam ga.

Pročitajte: Bolest muža je presudila, Goca Tržan preživela pakao – Želeo je osvetu a ja sam mu spasila život

ivan marinković

Foto: Rajko Ristić

– Žao mi je što je izabrao taj put jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor. Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam. Ono što je najneverovatnije u celoj priči vezanoj za zavisnosti jeste da roditelji minimiziraju problem – otkrila je Goca Tržan.

Njen sadašnji suprug nikad se javno nije oglasio o Ivanu ali je zato Goci sve ovo vreme bio najveća ljubav i podrška.

AUTOR: SVET

IZVOR: Nportal

FOTO: Rajko Ristić