Ćerka Goce Tržan
Svet

April 23, 2023 15:00

By

Gledaj majku, biraj ćerku: Goca Tržan i Lena briljirale na crvenom tepihu, haljine nikad kraće FOTO

Ćerka Goce Tržan prava je mamina kopija

Goca Tržan požrtvovana je majka koja je ceo život podredila odgajanju naslednice Lene koju je dobila u braku sa Ivanom Marinkovićem. Iako su se ona i Raša do nedavno borili  da stvore zajedničko potomstvo, šanse za to su gotovo nemoguće,a pevačicin sadašnji muž preuzeo je od prvog dana ulogu Leninog oca s obzirom na to da sa biološkim tatom nije u dobrim odnosima.

Pročitajte: Drugog izlaza nije bilo – Goca Tržan završila u bolnici, drama zbog intervencije FOTO

Ćerka Goce Tržan

Ata images

Da leti vreme, uverila se i Tržanova kada je u septembru ispratila ćerku u srednju školu. Za medije je isticala da kao juče da je bilo kada ju je oblačila za polazak u prvi razred, a sada već sa njom priča o momcima i upisu u fakultet koji će se dogoditi za svega tri godine.

Pročitajte: Goca Tržan prelomila – Ne treba mi njanjav muškarac, želim pravo muško

Ćerka Goce Tržan pohađa Petnaestu beogradsku gumnaziju na Petlovom brdu i kako vreme prolazi sve je tipičnija tinejdžerka koja uživa u druženju s prijateljima, izlascima, ali najpre modi. Smisao za krpice nasledila je od majke, koja bez pomoći stiliste ume itekako lepo i unikatno da se sredi i ubuče. Nije tajna da se Goca godinama unazad sama i šminka, voli da se neguje dok modni brendovi zauzimaju posebno mesto u njenom fokusu interesovanja.

Pevačica nije opterećena markama, ali voli da kada otputuje negde sebe počasti kvalitetnim komadom garderobe ili asesoara, a od nedavno ih kupuje i Leni mada ponosno i šaljivo ističe da ćerka sve češće posećuje njen garderober i čak i bez pitanja uzima stvari.

Pročitajte: Propao posle njene odluke – Istina o razvodu Goce Tržan, Raša se neće javno oglašavati

Ćerka Goce Tržan

Ata images

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Ata images