Svet

October 28, 2022 21:25

By

Suza suzu stiže: Atina Tošić zakoračila u svet odraslih, javnost je zapanjena: Karleuša shvatila da je kraj FOTO

Ćerke Jelene Karleuše imaju različita interesovanja, obe uspešne u svojim sferama

Da iver ne pada daleko od klade, dokaz su i ćerke Jelene Karleuše koje polako ali sigurno krče put ka zvezdama. Atina i Nika, svaka u svojim sferama, talentovane i uspešne definitvno su miljenice publike a tek su na početku zvezdanog puta koji javnost pomno prati.

Pročitajte: Kad ti najbliži okrenu leđa u najtežim trenucima – Karleuša doživela još jednu izdaju

Foto: ATA images

Ćerke Jelene Karleuše biće najuspešnije – Detinjstvu je došao kraj

Tako se i večeras, za mamu dve divne naslednice desilo nešto veoma veliko. Jelena Karleuša pre nekoliko časova pohvalila Atininim velikim uspehom, objavivši vdeo njene prve revije za velike manekenke.

U okviru manifestacije Serbia Fashion Week u Novom Sadu večeras je održana revija brenda Lacher, a otvorila ju je naslednica muzičke dive. Ponosna mama nije odolela a da ovo ne podeli sa javnošću pa je tako obavestila pratioci i medije da je njena starija ćerka zvanično kročila u svet odraslih.

Pročitajte: Žive pod istom krovom i nisu se razveli – Karleuša otkrila sočne pikanterije ali pod nadzorom advokata

Foto: Instagram

– Moja beba Atina na njenoj prvoj reviji za velike manekenke. Iako ima samo 14 godina, pravi je model, a imala je i tu čast da otvori reviju – ponosno je napisala Jelena na Insatgramu.

Atina Tošić biće jedno od najvećih imena u visokoj modi a u tome je podržava cela porodica. Njeno držanje govori da je ovo poziv u kom se definitvno pronašla kao i da se na pisti oseća kao na svojoj teritoriji, bez straha i treme.

Pročitajte: Baš na današnji dan – Jelena Karleuša objavila fotografiju na kojoj je ista majka Divna (foto)

Foto: Instagram

Pre nekoliko dana, lepa Nika se u pratnji sestre Atine i bake Danijele, pojavila na modnoj reviji, na kojoj je njena majka Jelena bila specijalna gošća.

Pročitajte: Atina i Nika presrećne zbog njegovog dolaska – Porodica je konačno kompletna

Instagram

A, njeno pojavljivanje izazvalo je oduševljenje svih, jer su mnogi pomislili da će Nika Tošić odustati od fudbala i prikloniti se majci i sestri, koje zanima moda.

Ipak, Jelena je otkrila da ne utiče na odluke svojih ćerki, te da same odlučuju o svojim izborima:

– Decu ne savetujem čime će da se bave u životu! Nek same biraju, a ja ću im biti vetar u leđa, kao što je meni bila moja mama. Kao klinka sam htela da budem manekenka, glumica, igračica… Ne lomite deci krila – rekla je Jelena posle revije.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images