Drugarica Jelene Karleuše
Svet

October 28, 2022 11:51

By

Kad ti najbliži okrenu leđa u najtežim trenucima: Karleuša doživela još jednu izdaju

Drugarica Jelene Karleuše izabrala Cecu

Pre skoro deceniju Dara Bubamara i Jelena Karleuša bile su u veoma lošim odnosima, te su preko medija veoma često razmenjivale najveće uvrede.

Međutim, kada je pre četiri godine Dara organizovala koncert u Beogradu, Jelena je odlučila da je vreme da zakopaju ratne sekire, te je svim srcem podržala Bubamaru.

Od tada su postale veoma dobre drugarice, te je veoma iznenađujuće što je Jelena otpratila Daru sa Instagrama.

Pročitajte: Jelena Karleuša se ostrvila na poznatog glumca – Uputila mu niz pogrdnih reči iz samo jednog razloga

Instagram

Šta se to moglo dogoditi da Jelena Karleuša i Dara Bubamara ponovo uđu u minus fazu svog turbulentnog i dinamčnog odnosa, još uvek je misterija. Jedino što bi moglo probuditi nekakvu sumnju jeste izjava koju je Bubamara nedavno dala komentarišući popularnu emisiju “Zvezde Granda” kada je rekla da se taj šou ne može zamisliti bez Svetlane Cece Ražnatović, ljute protivnice Jelene Karleuše, što je ovoj pevačici obično više nego dovoljno jak razlog za zahlađenje odnosa sa bilo kim, piše Story.

Pročitajte: Primirje je kratko trajalo – Jelena Karleuša ponovo napala Cecinu decu, a evo šta je sad razlog za to

Instagram

– Izdvojila bih Cecu koju volim mnogo i pozdravljam. Bez nje ništa – izjavila je Dara, dojučerašnja drugarica Jelene Karleuše, o “Zvezdama Granda” i snimak te izjave zatim podelila na svom “storiju”. Usledila je drastična reakcija Karleuše, ali joj Dara nije ostala dužna pa je onda i ona nju otpratila sa ove mreže. Ovo, inače, nije prvi put da Dara poslednjih meseci javno hvali Cecu u gotovo svakoj prilici.

Karleuša podržala Daru kad drugi nisu hteli

Kao vrhunac njihovog prijateljstva, koje je možda potrajalo samo do juče, Jelena Karleuša i Dara Bubamara verovatno pamte zajednički nastup na Darinom velikom koncertu u “Areni” gde joj je Jelena bila specijalna gošća. Pamti se to kao redak primer zajedništva bilo koje dve koleginice sa ovih prostora jer je Karleuša tada Darin koncert promovisala gotovo kao da je njen.

Pročitajte: Ovo je razlog zašto Dara Bubamara i Lepa Brena nisu u dobrim odnosima

Osim toga, snimila je i video spot koji se emitovao na koncertu aludirajući na njihove ranije sukobe i ceo taj projekat pomirenja dve pevačice shvaćen je kao vrhunski primer šou-biznisa na ovim prostorima. Drama koja je u ovom odnosu sada nastaje posle Darinih izjava mogla bi da sve lepe uspomene baci u senku, ali nadajmo se da dve prijateljice mogu i ovu epizodu da ostave iza sebe.

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM