Goca Tržan
Svet

September 21, 2022 11:33

By

Voljeni moj, ja ti čestitam… Najlepše vesti stižu iz doma Goce Tržan, nakon 7 godina truda i borbe, desilo se

Goca Tržan i Raša proslavljaju godišnjicu 

Pevačica Goca Tržani bubnjar Raša Novaković danas imaju važan razlog za slavlje. Danas se navršilo sedam godina otkad su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav i vernost, a ovaj važan datum su obeležili uz tortu u obliku srca.

– Mužu moj voljeni, srećna nam sedma godišnjica. Ja ti od srca čestitam što si me izdržao sve ove godine (ukupno 11). Volim te – poručila je Goca putem društvenih mreža.

Pročitajte: Ivan Marinković ogolio dušu – Ćerka Lena i Goca Tržan mu ovo nikada neće oprostiti

Foto: Instagram Screenshot

Ubrzo nakon toga i Raša je podelio istu objavu na svom Instagram nalogu, a pratioci su im poželeli mnogo sreće, kao i da zajedno opstanu “barem još pet puta duže”.

Pročitajte: Bolest muža je presudila, Goca Tržan preživela pakao – Želeo je osvetu a ja sam mu spasila život

Foto: Rajko Ristić

Podsetimo, Tržanova i Novaković su emotivnu vezu započeli 2011. godine, a upoznali su se kada je on došao na audiciju za člana njenog pratećeg benda. Otkaz iz istog je umalo dobio kada je počeo da se nabacuje pevačici, ali kako je vreme prolazilo Goca je sve manje bila imuna na njegovo udvaranje. Danas uživaju u skladnom braku, punom ljubavi i poštovanja a na zajedničkom potomstvu, o čemu je Goca više puta pričala javno, još uvek rade i ne odustaju. Želimo im puno sreće…

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram