Smrt sina Mirka Kodića svet portal svet
Svet

December 5, 2023 10:32

By

Mirko zanemeo od reči bivše supruge: Bol za sinom jedincem je potpuno slomila

Bivša supruga Mirka Kodića čituljom za sina rasplakala sve

Porodica harmonikaša Mirka Kodića je od 28. oktobra, kada je iznenada preminuo njegov sin Aleksandar, zavijena u crno. Iako se svi trude da nastave život, Aleksandrova majka, bivša supruga Mirka Kodića ne miri se sa činjenicom da njenog sina više nema.

Bivša supruga Mirka Kodića svet portal svet

Ata images

Ona se povodom četrdesetodnevnog pomena prerano preminulom sinu oglasila čituljom koja je sve rasplakala.

– Sine majkin jedini! Prošlo je četrdeset dana, a majka ne prihvata da te nema! Pričam sa tobom svaki dan i pitam se: Zašto mi to uradi, Aleksandare? Majci više nema života bez tebe. Dok me dragi Bog ne pozove, majke će živeti jer znam da si tu, sa mnom i da me čuvaš i bezgranično voliš. Neka te anđeli čuvaju.

Pročitajte Mirko Kodić progovorio o smrti sina – Evo šta se dešavalo pre nego što je došlo do tragedije 

– Ljubila majka sina svog jedinog – napisala je u čitulji bivša supruga Mirka Kodića, dok u zajedničkoj s bivšim suprugom Mirkom stoji obaveštenje kada će porodica odati pomen svom preminulom sinu.

Bivša supruga Mirka Kodića svet portal svet

Printscreen

Podsećamo, Aleksandar Kodić preminuo je iznenada u svom stanu, a kako su preneli prijatelji porodice, on se danima pre tragičnog događaja žalio na bolove u stomaku.

Pročitajte Još jedna tužna vest – Mirko Kodić posle smrti sina opet druguje s tugom 

Harmonikaš se 29. novembra prvi put posle smrti sina pojavio na koncertu sevdalinki.

– Moj sin je otišao i ja tu više ništa ne mogu da promenim. Mislio sam da ne treba dugo da nastupam, da pevam, ali sam onda dobro razmislio. Stao sam i došlo mi je na pamet da bi moj Aleksandar hteo da pevam, da sviram. Ne bi hteo da me obuzme tuga. Osećam da je negde tu, da nikad i nije otišao i to mi daje neku utehu. Bol za detetom nikad ne može da prođe, to je činjenica, ali je bitno da nastavimo život sa shvatanjem da se sve dešava iz nekog razloga. Naše je samo da to razumemo i prihvatimo onako kako možemo i moramo – rekao je Mirko Kodić.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!, BLIC

FOTO: ATA IMAGES, PRINTSCREEN