Mirko Kodić nakon smrti sina
Svet

November 28, 2023 13:00

By

Još jedna tužna vest: Mirko Kodić posle smrti sina opet druguje s tugom

Mirko Kodić nakon smrti sina najavio povratak na muzičku scenu

Mirko Kodić nakon smrti sina sa ogromnom tugom na srcu govorio je o povratku na muzičku scenu… Ipak, koliko god mu teško padao tragičan odlazak sina, svestan je da tu ništa ne može da promeni.

Mirko Kodić nakon smrti sina

ATA images

Mirko Kodić nakon smrti sina progovorio iskreno o povratku na scenu

– Moj sin je otišao i ja tu više ništa ne mogu da promenim. Tako je, kako je. Ipak, muzika je tu da pomogne čoveku kad treba, da razveseli, da pruži utehu kad je potrebno, ma za sve.

Pročitajte Mirko Kodić progovorio o smrti sina – Evo šta se dešavalo pre nego što je došlo do tragedije

– Tako ću ja uskoro da imam prvi nastup, ali mislim stalno na sina – rekao je Mirko Kodić nakon smrti sina i dodao:

Mirko Kodić nakon smrti sina

ATa images

Mirko Kodić nakon smrti sina rekao da bi Aleksandar voleo da ga vidi nasmejanog

– Mislio sam da ne treba dugo da nastupam, da pevam, ali sam onda dobro razmislio. Stao sam i došlo mi je na pamet da bi moj Aleksandar hteo da pevam, da sviram. Ne bi hteo da me obuzme tuga. Ovaj rođendan dočekujem sam, prvi put bez mog sina, i to me boli. Umesto da slavimo svi zajedno, ja mislim na Aleksandrov grob. S druge strane, osećam da je negde tu, da nikad i nije otišao i to mi daje neku utehu.

Pročitajte Oglasio se Mirko Kodić nakon tragične smrti sina – Njegove reči slamaju srce 

– Bol za detetom nikad ne može da prođe, to je činjenica, ali je bitno da nastavimo život sa shvatanjem da se sve dešava iz nekog razloga. Naše je samo da to razumemo i prihvatimo onako kako možemo i moramo. Ne želim previše da pričam na ovu temu. Ova bol je samo moja i ne ide da sad detaljišem po medijima previše o svemu ovome. Veliki deo svega ovoga čuvam samo za sebe.

Mirko Kodić nakon smrti sina

Ata images / Instagram

Kodić će nastupiti na jednoj manifestaciji, a nastup će posvetiti upravo Aleksandru koji ga je prerano napustio:

Pročitajte Oglasila se neutešna familija i prijatelji Enesa Begovića – Otkrili uzrok smrti njegovog sina

– U pitanju je veče sevdalinki, lepa manifestacija koja je tradicionalna i ugovorena mnogo ranije. U svoj svojoj boli ću izaći na tu binu i posvetiti svom sinu Aleksandru to vreme koliko budem na njoj. Znajući koliko je moj Aleksandar voleo sevdah, nikad mi ne bi oprostio da se ne pojavim i zasviram, a verujem da ima ljudi koji će reći: “Čekaj, kako može da peva, a sahranio je sina!” Pevaću od srca upravo njemu i za sve one koji dođu da uživaju u muzici. Nije ovaj nastup nikakav vašar, već pristojna manifestacija posvećena prelepoj muzici – rekao je harmonikaš za portal “Republika”.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images