Mirko Kodić nakon smrti sina
Svet

October 29, 2023 19:30

By

Cela estrada u neverici, svi se pitaju samo jedno: Kako će poznati harmonikaš Mirko Kodić preživeti ovu tragediju

Poznati harmonikaš Mirko Kodić nem od bola zbog smrti sina

Juče je odjeknula tužna vest da je poznati harmonikaš Mirko Kodić izgubio sina. Naime, Aleksandar Kodić je iznenada preminuo u snu u svom stanu u 30. godini, a kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, izdat je nalog za obdukciju.

Poznati harmonikaš Mirko Kodić

printscreen

Poznati harmonikaš Mirko Kodić zajecao od bola

Mirku Kodiću je tokom jučerašnjeg dana pozlilo i kako pojedini zvori tvrde samo je govorio “Bože zašto ne uze mene, a ne njega” i nakon tih reči se sručio od bola i tuge.

“Mirku je pozlilo, samo je vikao: “Bože, što ne uze mene, a ne njega” i samo se sručio od bola. To je bilo baš neprijatno, čovek nije mogao da priča od šoka i tuge. Suze, jecaji koje sam čuo, baš je bilo jezivo. Ne daj bože nikome da izgubi dete. Njih dvojica su bili vezani jedan za drugog, imali su lep odnos, ovo je baš velika tragedija. Ne bih više ni mogao da pričam, razumete me sigurno, ovo su teški trenuci, treba da budemo sad svi zajedno” – rekao je Kodićev prijatelj.

Supruga Mirka Kodića je za medije dala kratku izjavu i rekla je da Mirko nije u stanju da priča.

“Mirko nije u stanju da priča, ne znamo šta nas je snašlo. Aleksandar je samo legao, zaspao i nije se probudio. Ne znam šta bih vam više rekla, u šoku smo svi” – rekla je supruga Mirka Kodića za Blic.

Poznati harmonikaš Mirko Kodić

printsccreen

Ova tužna vest ostavila je u šoku mnoge kolege Mirka Kodića, a među prvima se oglasila Lepa Lukić koja je porodici uputila iskreno saučešće:

“Jao, nisam znala. Mnogo mi je žao, izjavjujem saučešće. Saosećam se sa njihovim bolim, mlad čovek, šteta” – rekla je Lepa.

Goca Božinovska je bila potpuno slomljena i izjavila je:

“Užas, jako mi je teško. Tresem se od kad sam saznala, nije mi dobro, u šoku sam. Bio je divan mladić, predobar. Sad ću zvati Mirka, samo da uspavam unuka.”

Poznati harmonikaš Mirko Kodić

ATA images

Pročitajte Oglasio se Mirko Kodić nakon tragične smrti sina – Njegove reči slamaju srce

Vest o smrti sina Mirka Kodića pogodila je čitav region, a njegovi prijatelji su za njega izjavili da Aleksandar nije skidao osmeh sa lica, nije bio problematičan niti se žalio na probleme. Za njega su rekli da je bio duša od čoveka, prava drugarčina i vredan momak. Niko ne može da veruje da ga više nikada neće videti.

“Imao je toliko planova, nije fer da ovako završi. Napredovao je na svakom polju” – rekao je Aleksandrov prijatelj.

AUTOR: SVET

FOTO: printsccreen, ATA images