Tragedija Mirka Kodića
Svet

December 16, 2023 15:45

By

Ispovest Mirka Kodića nakon gubitka sina: Njegove bolne reči slamaju i najtvrđa srca

Smrt sina Mirka Kodića duboko potresla čitavu porodicu

Aleksandar Kodić, sin našeg poznatog harmonikaša Mirka Kodića iznenada je preminuo krajem oktobra i svoju porodicu zauvek zavio u crno. Smrt sina Mirka Kodića je potresla mnoge jer ništa nije slutilo na takav tragičan ishod, a harmonikaš je ipak smogao snage da ispriča kako se nosi sa tugom i bolom nakon Aleksandrovog preranog odlaska.

Smrt sina Mirka Kodića svet portal svet

Ata images

Smrt sina Mirka Kodića sve je ostavila u neverici

Sin harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić preminuo je iznenada 28. oktobra. Harmonikaš je rekao da on mora da nastavi sa životom, harmonika je najbolji lek za dušu i dok svira zaboravi neke stvari, a teško mu je sve dok ne zasvira.

– “Kako sam? Dobro sam. Ide nabolje. To u meni što je, to je u meni. Ja moram da nastavim da se bavim estradnim životom. Harmonika je najbolji lek za dušu. Posvetiću se što više sviranju i estradi, kako bih zaboravio neke stvari koje mogu da se zaborave” – istakao je Kodić.

Harmonikaš je otkrio i da li mu je teško da uzme instrument i zasvira posle tragedije koju je preživeo.

– “Teško je dok ne krenem da sviram. Kad krenem da sviram, onda sam sav u muzici i zaboravim sve” –  rekao je Mirko Kodić za Happy Tv.

Smrt sina Mirka Kodića svet portal

Instagram

Pročitajte Još jedna tužna vest – Mirko Kodić posle smrti sina opet druguje s tugom

Podsetimo, Mirko Kodić je sina Aleksandra dobio u prvom braku, a nesretni mladić je svojevremeno bio zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru koji je bio u vlasništvu proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge.

Kako su Aleksandrovi prijatelji izjavili, on se danima pre tragičnog događaja žalio na bolove u stomaku, ali s obzirom da bolovi nisu bili jaki i učestali on se tada nije obratio doktoru za pomoć. Za Aleksandra su svi imali reči hvale i govorili da je bio uzoran mladić. Smrt sina Mirka Kodića sve je potresla, a poznatom harmonikašu je pozlilo nakon što je čuo za tragediju.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram