Kebina vanbračna ćerka Svet novine Svet portal
Svet

April 16, 2024 10:15

By

Od očinstva do incidenta: Keba je priznao vanbračnu ćerku, izrasla je u uspešnu ženu za koju ne želi da zna FOTO

Kebina vanbračna ćerka nije osetila očinsku ljubav

Miroslav Ilić nije jedini narodni pevač sa skandalom koji uključuje vanbračno dete, to dokazuje i primer njegovog kolege Dragana Kojića Kebe koji je pre dvadesetak godina prošao kroz isti pakao. Tada je žena po imenu Ljiljana Jevremović tvrdila da je njena ćerka Ina upravo Kebina vanbračna ćerka, dok je poznati folker to uporno demantovao i čak se nekoliko godina s njom sudio da dokaže suprotno.

Kebina vanbračna ćerka Svet novine Svet portal

Ata images

Kebina vanbračna ćerka nikad nije dobila posebnu pažnju od oca 

Bilo je potrebno da slučaj stigne čak do Strazbura kako bi se dokazalo da Kebina vanbračna ćerka to ipak jeste. Nažalost, čak i nakon potvrde očinstva Keba nikada nije pokazao interesovanje da se sa svojom ćerkom zbliži i bolje upozna naveo je Puls Online. 

Pročitajte Ceca i Lidija ljute suparnice – Evo kako izgleda Ocoljićkina kuća, nije ni nalik pevačicinoj

– Ina ni danas nema kontakt sa ocem – izjavila je nedavno Ljiljana Jevremović i dodala da Kebina vanbračna ćerka od njega ipak prima zakonom propisanu pomoć.

Kebina vanbračna ćerka Svet novine Svet portal

RAJKO RISTIĆ

Kebina vanbračna ćerka talentovana je na majku, izdala je knjigu 

Kebina vanbračna ćerka nikad se nije oglasila povodom svog oca iako je njena majka Ljiljana svojevremeno govorila na ovu temu.

Pročitajte Razveli se Keba i Olja posle 3 decenije braka – Pevačeva ljubavnica iznela sve detalje

– On uplaćuje izdržavanje direktno na njen račun, uvek istog datuma u mesecu. Ni dan ranije, ni dan kasnije. Ni dinar manje, ni dinar više. To je iznos koji je sud odredio. Do njene sedme godine bila je jedna cifra, druga do srednje škole, a treća sada, budući da studira – objasnila je ona.

Kebina vanbračna ćerka Svet novine Svet portal

Fejsbuk

Izjave ne daje ni Ina Jevremović, danas student psihologije. Od majke, koja je poznati tekstopisac, nasledila je dar za poeziju, pa je objavila knjigu “Povratak bez puta”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Puls Online

FOTO: Rajko Ristić