Dačićeva snaja svet novine svet portal
Svet

April 18, 2024 15:45

By

Dačićeva snaja zavijena u crno, umesto svadbe – sahrana: Milica Jokić slomljena tragičnim gubitkom

Dačićeva snaja pati za tetkom koja je preminula

Pevačica Milica Jokić, Dačičeva snaja potresnim rečima se oprostila od svoje tetke koja je preminula, a za koju je bila izuzetno vezana. Naime, Milica se oglasila na svom Instagramu gde je istakla da prolazi kroz izuzetno težak period.

Dačićeva snaja svet novine svet portal

Foto: Instagram

Dačićeva snaja izgubila tetku  koju je izuzetno volela

– Tetka moja najlepša, moj veliki borče, moja dušo i srce moje, nema reči kojima bih mogla da opišem koliko sam te volela. Sada si otišla na bolje mesto, neka te anđeli čuvaju.

Pročitajte Neda Ukraden o ljubavi s Tonijem Bijelićem, iako je mlađi – Našao mi se pri ruci

– Ja ću zauvek ostati kako ti kažeš “ljubav tetkicina“ i zauvek ću pevati za tebe jer si to najviše volela. Volim te najviše na svetu. Počivaj u miru – napisala je slomljena od tuge Dačićeva snaja.

Dačićeva snaja svet novine svet portal

Instagram

Dačićeva snaja otkrila da je jako emotivna osoba i da je spremna da oprosti ljudima koji joj nanesu zlo

– Jako sam emotivna osoba i uvek mi teško padne da kažem zbogom. Mada nisam zlopamtilo, ako je neko dobar prema meni i ako se izvini, ja sam spremna da oprostim. Ali naravno da mi teško padaju trenuci kada moram da izgovorim zbogom – rekla je ona tada za “Grand”.

Pročitajte Snaja pala s trona – Milica Jokić priznala da Ivica Dačić ovo nikad nije uradio za nju, na vreme je raskrstila

Podsećanja radi, prelepa Milica Jokić ili kako je danas svi već zovu, Dačićeva snaja već nekoliko godina uživa u ljubavi sa mlađanim Lukom Dačićem s kojim ima dugu, stabilnu vezu. Mnoge zanima kada će Milica stati na ludi kamen, napraviti gala slavlje i obući venčanicu o kojoj će se pričati mesecima.

Dačićeva snaja svet novine svet portal

Ata images

Međutim, priče o potencijalnoj svadbi prekinula je tužna vest da je Miličini tetka preminula, te umesto prelepe bele haljine sada obući crnu. Vreme leči sve rane pa će tako zalečiti i ovu koju sada oseća lepa Dačićeva snaja. A, za merak ima dana…

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA images