Snaja Ivice Dačića sjajno je prihvaćena
iskreno

September 22, 2022 21:00

By

Čuju se svadbena zvona, Milica Jokić otkrila detalje veze sa Lukom Dačićem pa se dotakla zajedničkog života

Snaja Ivice Dačić otkrila detalje veze sa Lukom

Mlada pevačica čarobnog glasa, Milica Jokić već godinama uživa u ljubavi sa sinom političara, Ivice Dačića, Lukom. Iako su veoma mladi, njihova ljubav je jaka i važe za veoma skladan par. Jokićeva ne voli da priča o svojoj intimi, ali ovog puta je napravila presedan i otkrila detalje dugogodišnje ljubavi.

Pročitajte: Evo zašto svi zavide Luki – Jedina fotografija koja otkriva zašto je sin Ivice Dačića poludeo za Milicom

Snaja Ivice Dačić

Foto: Ata images

– Luka i ja se znamo sedam, osam godina. U početku smo se družili, a kasnije je naše prijateljstvo preraslo u ljubav. Mada, Luka mi je kasnije priznao da sam mu se od samog starta svidela – priča Milica kroz osmeh i otkriva da li ona i Dačić planiraju zajednički život:

– Još uvek ne živimo zajedno, ali provodimo dosta vremena zajedno. Možda ćemo i započeti zajednički život u nekom budućem periodu.

Pročitajte: Sada je zvanično deo familije – Porodični portret Ivice Dačića na kom je zablistala snaja Milica (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Jokic (@milica.jokiic)


Snaja Ivice Dačića otkrila je da se sa izabranikom retko svađa, te da se ne može setiti nekog konkretnog problema koji su imali jer sve brzo prevaziđu s obzirom da su jako slični karakterno. Prisetila se i čime ju je Luka osvojio:

– Kod njega mi se najviše dopala iskrenost i dobrota. Mnogo je pažljiv. Osvojio me je upornošću. On nikada nije odustao od mene. Dosta smo slični, imamo slična interesovanja. Takođe, i muzika nas dosta povezuje. I sam je dosta talentovan i dosta mi pomaže, ali njegova podrška mi je najbitnija.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Ata images