Ćerke najbogatijih ljudi u Srbiji svet novine svet portal
Svet

April 20, 2024 10:15

By

Šta desilo sa licem Cecine naslednice: Umor, bledilo ili drugo stanje? FOTO

Lice Cecine naslednice lepo je i bez šminke

U jeku priča o Krstanovom prvom rođendanu, spekulacije zašto tetka Tasa nije došla na njegovu proslavu, različite su. Od navoda da sada živi potpuno drugi život, preko toga da je potpuno posvećena Nemanji, do toga da je trudna, govorkanja su sve glasnija, a dokazi nikad jasniji.

Lice Cecine naslednice svet novine svet portal

Instagram

Lice Cecine naslednice podjednako lepo i bez trunke šminke

Budući da se navodno, kako su pisali domaći mediji nije pojavila na Krstanovom rođendanu mnogi su pomislili da Tasa skriva ranu trudnoću. Samim pojavljivanjem otkrila bi trudnički stomačić, a zbog tragičnog gubitka bebe pretpostavlja se da ona i Nemanja nisu spremni na salvu pitanja.

Pročitajte Ostavio me je jer njegovi nisu želeli pevaljku za snajku, njegovoj sestri je smetalo što sam živa – Rada otkrila istinu o raskidu

Ipak, lice Cecina naslednice sve je začudilo jer u prilogu možemo da vidimo kako izgleda sa i bez šminke. Ukoliko gledamo sa aspekta profesionalca, slika sa šminkom govori o neverovatnom samopouzdanju i lepoti, dok druga slika o umoru, bledilu ili možda nečemu trećem. A ono na šta se aludira jeste blagosloveno stanje iako zaista ne možemo da osporimo činjenicu da je Anastasija nestvarna prirodna lepotica.

Lice Cecine naslednice svet novine svet portal

Instagram printscreen

Lice Cecine naslednice besprekorno je, a šta vi mislite da se krije iza toga što prečesto snima samo gornji deo tela?

Lice Cecine naslednice svet novine svet portal

Instagram printscreen

U moru lepih vesti koje se dešavaju u porodici Ražnatović, mnogo je onih koji čekaju da Anastasija Gudelj objavi vest o njenoj trudnoći.

Pročitajte Kvadratni izrez i ovaj model haljine sjajno pristaju trudnicama, evo kako to nosi Anastasija FOTO

O ovoj osetljivoj temi, nakon gubitka bebe ni Tasa ni Nemanja nisu puno pričali, međutim pred kraj prošle godine Ceca Ražnatović je iskreno rekla da bi volela da se njena naslednica ostvari kao majka.

“Želje su mi da i Anastasija i Nemanja dobiju bebu, da završim album, da napravim Ušće… Želja mi je da u svoj život uglavim neki odmor od deset dana, ali od svih mora ću očigledno završiti u banji na rehabilitaciji, sa penzionerima! (smeh) Šta, bre, lepo je u banjama…”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram