Brak Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića svet portal
Svet

November 5, 2023 13:00

By

Šaban jedini znao tajnu: Bojan Vučković priznao kraj, brak nije potrajao

Brak Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića bezvremen je

 Ilda Šaulić i Bojan Vučković sa mezimicom Emom proveli su tri meseca u Americi, a u srpsku prestonicu vratili su se kako bi ovde gradili budućnost i sreću. Nakon američke turneje o kojoj je Ilda pričala s ushićenjem vratili su se u Srbiju. Osim toga, Ilda je tada priznala da se definitivno neće preseliti u Ameriku, barem zasad. Posle svega, brak ilde Šaulić i Bojana Vučkovića doživeo je još veću snagu…

Ljubav Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića svet portal

Foto: Rajko Ristić

– Iskreno, ne planiramo da se selimo. Nadam se barem da do tog potpunog preseljenja neće doći, eventualno dok Ema ne poraste i ne izrazi možda želju da tamo studira ili nešto slično, zbog čega bismo onda mi, kao porodica, češće bili tamo.

Pročitajte Kada život krene u neočekivanom smeru – Ilda Šaulića konačno srećna pored drugog muškarca – Prepoznali smo se od prvog susreta

Za sada nam odgovara ovaj umereni tempo, gde tamo provodimo njene letnje i zimske raspuste – ispričala je Ilda u emisiji “Premijera” svojevremeno i objasnila da će ćerku upisati u školu u Beogradu.

Ljubav Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića svet portal

Foto: ATA images

– Ema ide ovde u vrtić, kao što će ići ovde i u školu, naravno. Lepa je mogućnost što možemo da putujemo tamo stalno, a da se uvek vraćamo ovde. To me čini jako srećnom.

Pročitajte Ilda Šaulić kopira Keri Bredšo, od cifre će vas se zavrteti u glavi (FOTO)

Podsetimo, Ilda i njen suprug su otišla za Ameriku, zbog Bojanovog posla, a tu priliku je pevačica iskoristila da spoji lepo i korisno. Naime, pošto je trenirala tenis dugi niz godina, ali ga je ostavila po strani zbog pevanja, ona je tada rešila da u Americi deci drži časove belog sporta.

Ljubav Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića svet portal

ćerka ilde šaulić

U davnom broju časopisa “SVET” Ildin pokojni otac, legenda narodne muzike Šaban Šulić otkrio je i da je Bojan Vučković, velika ljubav njegove ćerke bio oženjen Amerikankom. Na pitanje da li se oženio njome zbog papira Šaban je rekao:

Pročitajte Ilda Šaulić u problemu – Goca je moli da se što pre vrati iz Amerike

Ja ne znam zašto se oženio ali znam da je Amerikanka. Nisu imali decu, razveli su se. Ja ne znam šta je bilo ranije ali lepo se on snašao, vredan je. Da nije takav, ne bi uspeo u životu. Tamo se mnogo radi i onaj koji radi taj i ima – onaj koji ne radi taj ništa i nema – bio je iskren Šaban koji je svog zeta zakivao u zvezde i koji bi bio srećan što je baš on Ildin suprug.

Ljubav Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića

ATA Images

Brak Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića zapisana u vremenu

Naime, porodice Šaulić i Vučković oduvek su bliske, a Ildin otac i otac njenog supruga bili su veliki prijatelji. Takođe, svekrva Ilde Šaulić obožava pevačicu i uvek je navijala za njihovu ljubav.

Dovoljno je da kažem da je Bojanov otac jedan od krivaca što je moj otac zavoleo pecanje. Njegovi su imali vikendicu u Banovcima, u koju smo mi porodično odlazili – otpočela je ljubavnu priču lepa Ilda i dodala:

Pročitajte Sreća i tuga u isti mah – Šaban Šaulić nije dočekao radosnu vest koja je stigla u njegovu porodicu

– Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni – ispričala je Ilda i otkrila kako je izgledao njihov prvi susret posle mnogo godina

Brak Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića

ATA IMAGES

– Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan. Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina – otkrila je nedavno Ilda za Alo!

Brak Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića

Rajko Ristić

Brak Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića jedan je od najskladnijih

Šaban Šaulić danas bi napunio 71. godinu, da ga tragična nesreća u Nemačkoj nije prekinula u misiji. Šabanov sin, Mihajlo Šaulić oglasio se ovim povodom na svom Instagramu gde je objavio očevu fotografiju uz emotivnu poruku.

Pročitajte Tuga koja nikad proći neće – Ilda Šaulić imala spontani pobačaj 

– Dolaze neki dani i trenuci koje nisam ni u najgorim snovima zamišljao bez tebe, danas je jedan od tih dana, a tebe nema… ali i danas na tvoj rođendan kao i svaki drugi dan ti si sa mnom i pokazuješ mi put… Srećan ti rođendan ćale moj, ponosu i uzoru za ceo život – napisao je Mihajlo na Instagramu uz emotikon srca.

Zauvek ćemo pamtiti Šabana i pevati njegove pesme. Slava mu…

AUTOR: SVET časopis

FOTO: Bojan Vuković