Pesme Šabana Šaulića svet portal
Svet

August 29, 2022 21:15

By

Kada život krene u neočekivanom smeru: Ilda Šaulića konačno srećna pored drugog muškarca. Prepoznali smo se od prvog susreta…

Neviđena prijateljska ljubav Dušana Lazića i Ilde Šaulić 

Uvreženo mišljenje da u šoubiznisu i u javnom životu ne postoje prava prijateljstva, duo koji svojiM profesionaLnim umećem pomera sve granice, ubedio nas je u suprotno. Dušan Lazić i Ilda Šaulić dugogodišnje su kolege i prijatelji a o njihovoj ljubavi i međusobnom poštovanju svedoči i činjenica da je popularni šminker krstio ćerkicu Ilde Šaulić. 

Pročitajte: Savršeno mesto za beg od gradske gungule – Ovde Ilda Šaulić provodi vreme sa porodicom kada se uželi mira i tišine (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazic Dušan LAZA , (@laziclaza)

Kako piše “STORY“, Dušan i Ilda otvorili su svoja srca u ovom velikom intervjuu i osim svojih profesionalnih iskustava ispričali su i šta su naučili iz svog jedinstvenog odnosa na ljudskom planu. S obzirom da se bliži još jedan u nIzu uspešnih Masterclass poduhvata, Dušan je odlučio da svoje ushićenje podeli upravo sa Ildom koja mu je večita inspiracija:

Pročitajte: Obistinile se Šabanove slutnje – Napdanuta Ilda Šaulić. Evo kako je reagovao njen muž

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazic Dušan LAZA , (@laziclaza)

– Marljivo sam radio i temeljno pripremao ponovni izlazak pred ljubitelje šminkanja u Beogradu i želeo da ushićenje podelim sa osobom koja će se ovome radovati podjednako kao i ja. Uz moju kumu se osećam sigurno, nadahnuto i svemoguće. 

Pročitajte: Ilda Šaulić PROMENILA posao, čestitke pljušte sa svih strana

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazic Dušan LAZA , (@laziclaza)

Ilda koja je uvek dostupna za medije za izjave i komentare ali koja se ipak stidljivo krije od kamera, ovog puta, za pomenuti magazin u velikom intervju otkriva da su ona i Dušan prvi put stali pred objektivom profesionalaca.

– Ovo je prvi put da se nas dvoje zajedno fotografišemo i prvi put da smo imali tremu pred neko slikanje. Čak i pred Milošem Nadaždinom koji nas poznaje bolje od svih, s kojim smo sve živo radili i snimali, a onda smo odlučili da se presaberemo. Shvatili smo da su nas zapravo preplavile emocije, ali i odgovornost da se ispadne kako treba – rekla je Ilda a Dušan se na kratko prisetio početaka njihove saradnje:

– To se ne zaboravlja jer je jedan od najznačajnijih i najlepših trenutaka u mom životu. Spojio nas je poslovni angažman 2008. kada je Ilda započela svoju muzičku karijeru a ja šminkerski poziv. Prepoznali smo se od prvog susreta i naš odnos je otpočetka zasnovan na iskrenosti. 

Pročitajte: Ilda Šaulić razočarana nakon Šabanovog pomena – Pevač preko nje zaradio velike pare, a onda je nije ispoštovao

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazic Dušan LAZA , (@laziclaza)

Dušan je istakao da se on i Ilda razumeju i kad ćute da nemaju nesuglasice i tajna a što je najznačajnije od svega imaju isti pogled na svet. Ilda, sa druge strane ističe da je Dušan u potpunosti prepoznao njen karakter i nju kao osobu koja želi da izgleda prirodno:

– Naša saradnja traje do danas, postali smo najbolji prijatelji i kumovi. Ako vam kažem da je krstio moje dete, onda o čemu dalje da pričamo. 

Budući da se Ilda u javnosti izdvaja kao jedna od nasvedenijih i najsmernijih dama Dušan je u ovom velikom intervjuu istakao čime je to zaslužila:

– Vaspitanje i obrazovanjem. Sa stilom se rodila a ona živi i ponaša se u skladu sa svojom ličnošću i svojim osećanjima. Ima meru u svemu, u onome što će reći i u onome što će obući. Ilda je u potpunoj harmoniji sa sobom, vesela i puna ljubavi za sve ljude koji je okružuju. 

Pročitajte: Da je živ, Šaban bi se rasplakao da vidi šta su danas učinile Goca, Ilda i Sanela (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Kako bi zapečatila priču o njihovom prijateljstvu, ilda je rekla nešto veoma dragoceno – da su muško-ženska prijateljstva ipak moguća…

– Laza je deo moje porodice i imamo otvoren odnos. Ume da bude dosta oštar na jeziku i da kaže stvari koje mi u datom momentu možda i ne prijaju, ali su prave i iskrene. Volim njegove komentare, da me razdrma ako se zanesem i da imam slobodnu da pričam o svemu. Nemam ja mnogo takvih prijatelja – rekla je Ilda koja je istakla da je njen suprug Bojan sjajno prihvatio Lazu:

– Bojan je Lazu prihvatio odmah, sećam se još kada smo počeli da se zabavljamo. Shvatio je da Laza ide “u paketu” sa mnom i kasnije, kada je trebalo da krstimo Emu, složio se sa mnom da je Laza idealančivek za to – iskrena je bila Šaulićeva koja je otvorila dušu o njenom i Dušanovom prijateljstvu za protekli broj magazina “STORY!”

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: Rajko Ristić