Pesme Šabana Šaulića svet portal
Svet

May 12, 2022 19:00

By

Ilda Šaulić se borila da ne obruka očevo prezime: Šaban se zbog ove ćerkine odluke nikad nije pokajao

Ćerka Šabana Šaulića otkrila da li je zbog očevog imena imala povlastica u muzičkom svetu 

Pevačica Ilda Šaulić godinama unazad je uspešna na muzičkoj sceni, a ne krije da joj je u životu, pa i karijeri, sve išlo dosta lakše jer je ćerka kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Ilda je bez zadrške govorila o olakšicama koje je imala kao naslednica najboljeg vokala narodne muzike ističući da je su je mnogi zapatili zbog njenog zvučnog imena pa otkrila kada je zapravo počela da se bavi muzikom.

Pročitajte: Obistinile se Šabanove slutnje: Napdanuta Ilda Šaulić. Evo kako je reagovao njen muž

RAJKO RISTIĆ

– Uvek mi je bila olakšica! Meni su sva vrata bila otvorena od samog početka i ja to volim da istakem, prezime je bilo zvučno, ljudi su odmah znali o kome se radi. Ilda je i specifično ime, pa eto posle su me i po tome zapamtili. Koliko je u tom trenutku sve to bilo dobro, toliko je moglo da bude i loše. U mom slučaju ispalo je kako treba, jer sam za sve ove godine koliko pevam ipak uspela da napravim svoje ime i svoj imidž. Nisam obrukala ni svog oca, ni sebe i mislim da zato i dalje trajem – kaže Ilda i priznaje da njen otac isprva nije želeo da mu se ćerka bavi muzikom.

Pročitajte: Ilda Šaulić razočarana nakon Šabanovog pomena! Pevač preko nje zaradio velike pare, a onda je nije ispoštovao!

– Koliko je teško ženama na estradi… Sve te stvari su verovatno mnogo uticale da on ima dosta bojazni na početku. Počela sam da se bavim muzikom u zrelim godinama, znala sam šta hoću. Odmah sam odlučila kako da to sve funkcioniše, da me ima kada treba da sam tu, da me nema kada nemam ša da kažem. Prosto, to i danas tako funkcioniše i mislim da je i moj otac vrlo brzo shvatio da će sve lepo funkcionisati – bila je iskrena Ilda Šaulić na koju je otac Šaban bio izuzetno ponosan i bez trunke pokajanja što je svojoj mezimici ipak dozvolio da uđe u svet muzike.

Ilda sa svojim suprugom Bojanom ima ćerku Emu, a na pitanje planira li proširenje porodice, kaže:

To su divne stvari i naravno da bih volela da Ema ima brata ili sestru, ali eto… Bogu hvala na njoj! Ako se desi, biće bi lepo, a i ako se ne desi ima ona braće i sestre pa će nadomestiti tu ljubav ako ne bude imala nekog rođenog.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso / Kurir

FOTO: Rajko Ristić