dijeta milice pavlović
Svet

2 Maja, 2022 14:30

Milica Pavlović konačno otkrila da postoji neko: To je moja najveća ljubav, neko ko me finansira

Pevačica Milica Pavlović nagovestila da postoji neko ko je u svemu podržava

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović otvoreno je govorila o svojoj karijeri, uspehu koji je postigla otkako se pojavila na domaćoj javnoj sceni i istakla da je sve postigla samo svojom radom i zaslugom. Jedina prava podrška su joj njeni baka i deka a od prijatelja, onih pravih, takođe je dobila svu podršku i kritike kako bi bila još bolja i uspešnija, Njen put ka zvezdama nije bio lak ali sada je odlučila da progovori i otkrije ko stoji iza nje.

Pročitajte: Potresna ispovest Milice Pavlović: Bolest je uzela maha, baka me više ne prepoznaje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

– Došlo je vreme da kažemo ljudima kako stvari stoje. Naravno da tu postoji neko ko je lud, naravno da postoji neko veruje u mene, naravno da postoji neko ko me finansira, ajde da se uozbiljimo. Možda je došlo vreme da kažem ko je to, ali mislim da ću mnoge razočarati – to sam ja. Ja stojim, ponosna sam, mirno spavam, mirno se budim – rekla je jasno Milica za „Grandonline.“

Pročitajte: Milica Pavlović opasnica: Evo šta se desilo kada se srela sa koleginicom koja ju je pljuvala

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Iako joj je pevanje najveća ljubav, to nije jedini posao kojim se bavi.

– Pored toga što se bavim pevanjem, to je moja najveća ljubav na svetu ja sam i zaštitno lice mnogih svetskih brendova i kampanja i radim danonoćno. Prekjuče sam potpisala ugovor za jednu veliku kampanju koja kreće od juna. Ljubomorne duše nervira moj rad, verovatno zati što ih podseća na njihov nerad, pa još malo da ih nerviram kada me budu gledali na bilbordima širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore – rekla je Milica.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje