goca i šaban
Svet

17 Maja, 2022 19:30

Sreća i tuga u isti mah: Šaban Šaulić nije dočekao radosnu vest koja je stigla u njegovu porodicu

Supruga Šabana Šaulića ne miri se sa gubitkom muža

Legendarni Šaban Šaulić tragično je izgubio život u februaru 2019. godine, a uspomene na njega će živeti večno.

Njegova supruga Gordana Šaulić ne miri se sa gubitkom supruga, a sada je progovorila o njemu sa tugom u glasu.

Saban i Goca Saulic

Bojan Vuković

Supruga Šabana Šaulića često sanja pevača

Zbog Šabanove popularnostnaš život je oduvek bio transparentan, čak i više nego što smo mi to hteli, kod nas nema nikakvih tajni, naša porodica je to što jeste, četverac bez kormilara ali mi idemo dalje – rekla je najpre Goca, pa otkrila da joj se Šaban javlja u snovima.

Često sanjam svog pokojnog supruga Šabana, ali to su sada neke intimne stvari koje ne bih volela da delim sa javnošću. Svako ko je nekoga izgubio ima tako neku noć kad mu se pojave svi ti ljudi koji su obeležili njegov život a Šaban i ja smo bili 40 godina zajedno i to je potpuno normalno – objasnila je ona, pa istakla koliko žali zbog toga što pevač nije stigo da upozna praunuku.

Pročitajte: Goca Šaulić izabrala devojku za sina: Evo ko je Marina i čime se bavi

instagram printscreen

 

Naš unuk Luka je dobio ćerku, žao mi je što Šaban nije dočekao da vidi svoju praunuku , ali kao da jeste jer ja je volim i za njega i za mene . Ona je jedna preslatka devojčica, liči i na mamu i na tatu, uskoro puni godinu dana i jako smo srećni zbog toga. Inače ona nije zahtevna, skoro je prohodala i pre nekoliko dana su stigli u Srbiju jer žive u Holandiji gde Luka igra fudbal. Radosti neke u životu idu, jer posle tuge dolazi nešto lepo – zaključila je supruga Šabana Šaulića.

IZVOR: KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, NSTAGRAM, PRINTSCREEN