Svet

19 новембра, 2020 21:00

SVET intervju! Ilda Šaulić priznala: „I dalje ČUVAM sve Šabanove STVARI!”

Ilda Šaulić upriličila je prošle nedelje promociju nove pesme “Sad me tražiš” u kojoj se pojavljuju njene prijateljice Marina Visković i Marina Tadić, kao i kuma Dajana Paunović.

Ilda: „Vreme ne leči sve, ne znam da li ću naučiti da živim sa gubitkom oca!”

Ekskluzivno za SVET popularna pevačica je otvorila dušu i odgovorila na razna pitanja koja se tiču njenog kako privatnog, tako i poslovnog života.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic)

U odabiru pesme pomogao moj sestrić Luka. On mi je reper za muziku. Klinac je, voli svašta da sluša i kad sam ga pitala šta misli o pesmi, rekao je da je strava i da treba da je snimim.

Ranije nisi birala aranžmanski aktuelne pesme?

Kad su mi rekli da sam u trendingu, iznenadila sam se, moja pesma nije imala kampanju, samo smo uradili spot i pustili. Ja ne mogu da se prebacuje iz žanra u žanr i jurim ono što je u datom momentu aktuelno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saban Saulic (@sabanofficial)

Prošlo je skoro dve godine od smrti tvog oca. Jel stvarno vreme sve leči?

-Vreme ne leči sve, pogotovo ne to. Ne znam ni da li ću se naučiti da živim sa tim gubitkom i bolom… Tata mi nedostaje svakog dana isto kao i pre dve godine. Ništa se nije promenilo. Uvek mislim na njega, nema dana kada ne pomislim na tatu, šta bi i kako bi bilo da je i dalje sa nama, da li je moglo išta da se drugačije uradi. Hiljadu pitanja mi se non stop vrzma po glavi.

Ranije si se sa njim konsultovala oko pesama.

Pa jeste. Ali on je uvek dobijao gotov proizvod, nisam davala prostor da me kritikuje. I uvek je bio zadovoljan. Hvala mu što me je pustio da sama biram put i budem svoja. Nisam naginjala njegovom maniru pevanja, već sam se trudila da budem svoja. Znam da muzikom treba i dalje da se bavim jer je ovo najbolja spona sa njim.

Pisalo se dosta o vašoj kući u Šapcu, da li će biti prodata, pretvorena u muzej… Šta je istina?

Kuća je sređena. Ja sam je sredila za život. Promenjeno je dosta toga, renovirana je. Ja sam je ušuškala tado da uvek kad poželim, otvorim vrata i uđem u mali raj. To mi je bilo bitno. Da li će jednog dana postati muzej, to ćemo još videti. Šabanove stvari će biti tu, a ima dosta naših porodičnih stvari ostalih od bake, deke, tate, ali ništa od toga nije prilagođeno muzejskoj postavci već življenju.

U jednom momentu vodila se kampanja da Šaban u Šapcu dobije svoju ulicu?

Čula sam za tu inicijantivu. On je zaslužio tako nešto. Tata je taj Šabac proslavio na najlepši mogući način, pored Cicvarića. Mislim da bi to bilo baš lepo.

Kažu da ste ti i tvoje dve drugarice Marine i kuma Dajana skroz različite, a vi se ne razdvajate?

Svaka ima svoj fazon, različite smo po mnogo čemu. Muzički pravac Visko i Tadićke je urban, Dajana je u drugom poslu, ali kad se sve spoji ispdne dobra priča i kvalitetno druženje. Što se tiče spota, rekla sam im da se ekranizujemo dok dobro izgledamo, pa da možemo da gledamo za 20 godina kakve smo bile. Nismo bile u euforiji već emotivne, plakale smo pre snimanja spota.

Spot podseća na “Seks i grad”. Koji si lik iz serije?

Ma, ne znam. One su rekle da sam Keri. Ako sam ona, ostaću. Meni si sve četiri super. Cela priča oko te serije mi je super.

U Srbiji se snima dosta serija i filmova. Da ll bi volela da se pojaviš u nekom?

Nisam do sada dobila ponudu. Ako bi bila neka zanimljiva ponuda, što da nje. Mislim da bih prihvatila takav izazov ako bi mi se svidela cela priča.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET