Scandal

11 Oktobra, 2020 12:00

Šaulići ZARATILI! Ilda hoće celo NASLEDSTVO! Ne da NIŠTA Saneli i Mihajlu!

Prošlo je skoro dve godine od smrti Šabana Šaulića, a njegova imovina i zaostavština još uvek nije podeljena! Kako SCANDAL! saznaje, do pre nekoliko meseci sporan je bio, navodno, Šabanov vanbračni sin Robert, a sada se pak svađa desila unutar porodice!

Goca opet na mukama, ne zna kako da izmiri decu!

Naime, kako nam prenose izvori, Ilda insistira da se sve prepiše na nju, a da se Mihajlo i Sanela izostave iz testamenta! Naravno, sve se to rešava preko Gocine grbače koja više ne zna gde udara i svega joj je dosta!

– Ilda nijednog trenutka nije htela da bilo šta otme bratu i sestri, taman posla! Nije ona takva, samo smatra da je najbolje rešenje da se i vila na Dedinju, i svi stanovi, kao i ušteđevina prepišu samo na nju. Ilda u poslednje vreme redovno izlazi s majkom jer je Goca konačno počela da se kreće, pa koristi svaku priliku da predloži Goci da se sve prepiše na nju, a da onda ona to sve rasporedi na Sanelinu decu, a kasnije i na Mihajlovu – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

– Ona je na tu ideju došla jer njen muž Bojan dobro zarađuje, ona peva i veoma su imućni, pa smatra da samim tim neće ništa raskućiti ili preko noći potrošiti i tako će sačuvati bogatstvo za brata i sestru. Sa druge strane, Mihajlo i Sanela se sa tim ne slažu do kraja. Veruju oni da Ilda ima najbolje namere, ali bi svi voleli da se već jednom stavi tačka na tu imovinsku raspravu i da svima padne kamen sa srca, posebno Goci kojoj je najteže jer i dalje nije prebrodila tragičan gubitak muža. Ona hoće sve da podeli na ravne časti jer nema nameru da se ogreši ni o jedno dete, a posle oni neka rade šta god hoće – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL