Svet

25 Septembra, 2020 22:00

Goca Šaulić posle dve godine IZAŠLA među svet! “Pokušavam da PREŽIVIM bez Šabana”

Gordana Šaulić posle skoro dve godine pojavila se u javnosti na reviji koju je organizovao njen prijatelj, čuveni modni kreator, Saša Milojković.

Podržala je prijatelja!

Naime, otkako je kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično izgubio svoj život, Goca se potpuno povukla. Ona je želela da svoju bol proživi sama i uz porodicu, zapostavila je društveni ali i poslovni život, pa je i bar “Kralj” koji je otvorila pre nekoliko godina prepustila ćerki Ildi. Goca je došla u pratnji sina Mihajla i ćerke Ilde i tom prilikom priznala:

Utehu nisam pronašla, i kako koji dan odmiče sve sam uverenija da nikada i neću. Previše je tuge, bola i nedostajanjaOgromna je praznina nastala njegovim preranim odlaskom da bi išta moglo da je ispuni. Više od četiri decenije čitav moj svet vrteo se oko Šabana. Mi smo bili partneri u svemu, od braka, preko podizanja dece i brige o njima, sve do posla, koncerata i pesama. I onda, jednog kobnog jutra, sve to je nestalo. Ne znam kako bih to opisala, taj šok, osećaj praznine, tuge i nemoći. Kao da vam neko u sekundi uzme sav vazduh. I onda vas ostavi da pokušate da preživite bez njega – rekla je Goca.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gordana Šaulić (@gordana_saulic) дана

Na reviji koju je Milojković v priredio u Beogradu pojavio se veliki broj poznatih ličnosti, pored porodice Šaulić tu je bila i Kija Kockar, Suzana Perić, Sanja Marinković, Dejan Milićević i mnogi drugi.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: ATA IMAGES