Svet

September 14, 2020 21:00

By

POMERA GRANICE! Kreator Saša Milojković predstavlja novu kolekciju! (VIDEO)

Čuveni srpski modni kreator Saša Milojković, koji već decenijama stvara neke od najboljih komada odeće koje je svet video, godinama je radio u Moskvi, a rusko tržište ga obožava.

Još jednom će pokazati zašto je postigao veliki uspeh!

Ostvario je veliki uspeh na međunarodnoj sceni i jedan je od najcenjenijih kreatora sa ovih prostora, a sada je rešio da javnosti pokaže nešto na čemu je dugo radio.

Naime, 17. septembra srpska javnost biće u prilici da vidi ono na čemu je Saša Milojković radio mesecima unazad i to na reviji na otvorenom, koja će biti održana u prelepom ambijentu Harmonija event centra.

„Vreme u kom živimo, konkretno ova pošast koja je zaustavila ceo svet, probudila je u meni želju za nekim vidom preporoda ili renesanse. Jednostavno, izabrao sam da moja umetnost bude moda, a samim tim da i dalje živimo, da ne ustuknemo, tako da je naziv same kolekcije “Renesansa”. Lajt motiv kolekcije je modni detalj rukav, inspirisan renesansnim krojem, ali naravno stilizovanim. To podrazumeva spušteno rame iz koga ide širok, nabran rukav. Dužina je midi koja je imperativ dužina ove sezone, a kolekcija je dopunjena aksesoarom – kapama, posebno beretom koja ima renesansnu formu”, kaže čuveni kreator o svojoj kolekciji i dodaje:

„U paleti boja, osim braon bordo i bež prisutna je i crna, ali i par jarkih neon boja koje su ostale iz prolećne kolekcije i koje doprinose veselijem i radosnijem pogledu na život. Od materijala sam koristio vuneni krep, svileni organdin i tehnološki nove materijale, koji sve više prate ritam savremenog života.”

Nema sumnje da će svetski poznati kreator još jednom pokazati zašto je postigao veliki uspeh u svetu svojim delima, te će svi koji se nađu 17. septembra u Harmonija event centru zasigurno biti oduševljeni onim što je pripremio.

AUTOR: SVET

FOTO: DEJAN MILIĆEVIĆ