Svet

13 Avgusta, 2020 13:00

Sofija Milošević NAPADNUTA! Manekenka svima ZAPUŠILA USTA!

Manekenka Sofija Milošević uživa u trudničkim danima, međutim našla se na meti kritika nakon objave na svom Instagram profilu.

NIJE ŠTEDELA NA REČIMA!

Naime, trudna Sofija je objavila fotku na kojoj trudna pozira pored morskog grebena, a kao opis stavila je stiker kita, želeći da se našali na račun svoje kilaže.

View this post on Instagram

🐳 on the shore😆 @mo_premiere

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Jedan od brojnih komentara je glasio:

„Sofija, opisi ti nisu duhoviti, već šalješ pogrešnu poruku. Ti, mršava osoba, sebe zoveš „kitom“ zato što si nabacila par kilograma u trudnoći, a devojke koje te prate i ne mogu ni da sanjaju da dostignu tvoju kilažu, kako treba da se osećaju?”

View this post on Instagram

Morning🌸 @fashionnova • fashionnovapartner

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

„Pišem kako se trenutno osećam. Nisam nabacila par kilograma, već petnaest. Trudnoća je najlepša stvar na svetu i koliko god uživam u njoj neobično mi je kada se otežano krećem, na primer. Ova tvoja poruka je odraz onoga kako se ti lično osećaš, osoba koja očigledno ne voli sebe jer ne može da napiše svoje mišljenje sa svog profila. Profilna slika ti je, čini mi se Barbika? Težiš savršenstvu? Hm? Zar to nije ono za šta me napadaš? Ljudi imaju pravo da imaju višak kilograma, da imaju male i velike grudi, zadnjice. Svako ima pravo na svoj život i onako kako će da ga vodi. Svi smo različiti i u tome leži lepota sveta”, oštro je uzvratila menekenka.

NOVI SVET! TAJNA AFERA, ISPLIVALE FOTKE STANIJE I ANASTASIJINOG DEČKA! SLAVICA ĆUKTERAŠ: ”KORONA MI JE UNIŠTILA KRV”! SANJA MARINKOVIĆ OTKRILA PRAVI RAZLOG RAZVODA!

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET/INSTAGRAM