Novogodišnja jelka Sofije Milošević svet portal svet tabloid
Svet

November 25, 2023 13:00

By

Kada se spoje tradicija i glamur: Sofija Milošević i Luka Jović napokon staju na ludi kamen, a evo i gde

Svadba Sofije Milošević i Luke Jovića se iščekuje

Poznata manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović venčaće se sledeće godine. Naime, poznati par je odlučio da napravi svadbeno veselje i to na dve lokacije. Jedna svadba će biti u Beogradu, a druga u Italiji, na jezeru Komo. Prema rečima pouzdanog izvora, Sofija i Luka su angažovali jednu poznatu agenciju koja će organizovati kompletno venčanje.

Svadba Sofije Milošević i Luke Jović svet portal svet tabloid

Foto: Instagram

Svadba Sofije Milošević i Luke Jovića održaće se na dve lokacije

Svadba Sofije Milošević i Luke Jovića će se desiti tokom sledeće godine, a poznati par neće štedeti na gala venčanju. Prvo svadbeno veselje će organizovati u jednom luksuznom restoranu na jezeru Komo u Italiji u krugu porodice. Ovo mesto je inače poznato kao odmaralište mnogih poznatih ličnosti i holivudskih zvezda. Na drugom svadbenom veselju koje će biti u Beogradu biće više gostiju nego na jezeru Komo, a proslava će se održati u jednom od luksuznih beogradskih hotela.

“Kako bi sve bilo na vrhunskom nivou, manekenka i fudbaler angažovali su poznatu svetsku firmu za organizaciju venčanja koja je organizovala svadbu Sofije Riči, ćerke američkog pevača Lajonela Ričija.”

“Za jezero Komo odlučili su se jer je predeo bajkovit i prelep. Nekoliko puta su ga posetili jer Luka već godinama igra za tamošnje fudbalske klubove. Slavlje na jezeru biće organizovano za uži krug porodice i prijatelje. Sofija je stupila u kontakt sa pomenutim organizatorom venčanja i u dogovoru sa njim isplaniraće sve do najsitnijih detalja” – izjavio je izvor za 24Sedam.

Svadba Sofije Milošević i Luke Jović svet portal svet tabloid

Instagram

Pročitajte Mame u Srbiji povilenele – Savršeno telo posle dva porođaja, ovo je stvarno Sofija Milošević FOTO

Kako izvor tvrdi, u Beogradu će se ispoštovati svi srpski običaji, od hrane do muzike i mnoge poznate ličnosti iz sveta sporta i estrade će prisustvovati. Venčanje će se prvo obaviti u opštini kao i u Hramu Svetog Save i iako se još ne zna tačan datum, pretpostavlja se da će to biti na proleće ili leto sledeće godine.

Podsetimo, Luka Jović i Sofija Milošević imaju dva sina, Alekseja i Teodora, a fudbaler iz veze sa Anđelom Manitašević ima sina Davida.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam.rs

FOTO: Instagram