scandal

24 Juna, 2020 13:37

DARA PUNA KO BROD! Nekad je jela MAST i HLEB a danas poseduje OGROMNO bogatstvo!

Pevačica Dara Bubamara  otkrila je da njen život nije bio ni malo lak. Ona je u detinjstvu jela hleb i mast, a danas ima brdo love na svom računu.

TRNOVIT PUT DO ZVEZDA!

Naime, Dara je u jednom intervjuu istkla da se današnje generacije u mnogome razlikuju od prethodnih. Pevačica je istakla da današnja deca moraju da imaju sve i odmah, a da njeni roditelji nisu uvek imali ni da joj daju za džeparac.

„Uspela sam jer sam morala da se borim, ništa mi nije dato na tacni. U životu sam zaradila više od milion evra, a nekad nisam imala ni za osnovne stvari. Sećam da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi mi rekao: „Ne može, nemam sada pare, daću ti kad primim platu.“ Današnja deca su totalno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Nismo jeli po restoranima kao danas, već kod kuće, mama je stalno kuvala. Dešavalo se da jedemo hleb i mast. Tokom školskog odmora išla sam kući da jedem, jer nisu uvek imali da mi daju džeparac. Ali zahvalna sam im na svemu što su učinili za mene. Zato sam stan u kom tata živi otkupila od njegove firme i renovirala ga”, rekla je Dara za „Informer“.

View this post on Instagram

✍️☕️❤️

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Kako je navela, iako u školi nije važila za najlepšu devojčicu, uvek je bila u centru pažnje.

„U školi je bilo mnogo lepših devojčica od mene, ali su me dečaci najviše voleli zbog harizme i energije. Već u vrtiću imala sam simpatiju, a prvi put sam se poljubila u šestom razredu. Zaljubljive sam prirode, pa je jedan dan bio aktuelan Darko, drugi Davor, treći Marko… Nisam patila, uvek mi je bilo zanimljivo”, izjavila je Dara.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/novi-scandal-sok-otkrice-evo-zasto-novak-ne-moze-da-se-razvede-pronadeno-lunino-oprostajno-pismo-potresna-ispovest-jk-video/

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević