Svet

October 5, 2020 22:00

By

NOVA DRAMA! Aleksandra i Mihajlo u svađi zbog Goce!

Aleksandra Mladenović i Mihajlo Šaulić obdnovili su svoju vezu, ali se relativno brzo pojavile nevolje u raju.

Ne može da ostavi mamu samu!

Naime, sin legende narodne muzike, Šabana Šaulića živi sa majkom Gocom otkako je ona odlučila da vilu u kojoj je živela sa suprugom izda ambasadoru Katara za 5.000 evra mesečno. Tada su ona i Mihajlo odlučili da je najbolje da se ona preseli kod njega u stan. Em je veliki, em on živi sam u njemu.

Inače, ta nekretnina je bila Šabanov poklon Mihajlu, kada se očekivalo da će se oženiti verenicom, sa kojom je u međuvremenu raskinuo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) дана

Aleksandra ima dva stana. U jednom živi, drugi je prazan, planira da ga izda, tako da se ona I Mihajlo viđaju kod nje kada žele da se osame. A i trude se da vezu što više drže van očiju javnosti. Kada su tek počeli da se zabavljaju, brzo se pročulo za njihov odnos, što je oboma smetalo, pa su u jednom momentu odlučili da pauziaju odnos. Međutim, vrlo brzo su skapirali da ne mogu jedno bez drugog i nastavili su vezu. I dok je u početku sve bilo ok, onda je nastao problem oko stanovanja – započinje za naš tabloid izvor upućen u priču i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана

Aleksandri je logično bilo da Mihajlo dođe kod nje, i tu da budu zajedno jer je sama, dok on ne želi da se odvoji od majke jer smatra da joj je još potreban. Ilda živi sa porodicom, baš kao i Sanela, a samo je on sam i oseća potrebu da joj se u svakom trenutku nađe. Iako je prošlo dve godine od Šabanove pogibije, ona se nije oporavila, i ne želi da je ostavi samu. Aleksandra to razume, podržava ga u nameri da brine o mami, ali odbija njegovu ideju da se ona preseli kod njih. U nekoliko navrata čak je i u medijima osvanula informacija da Goca ne želi da joj se sin zabavlja sa pevačicama. Iako se nija našla prozvanom u celoj priči, ne želi da živi pod tuđim krovom kad ima svoja i to dva. Ulagala je u nekretnine, štedela, da bi se sad preselila kod dečka. Ma koliko poštovala Mihajlovu mamu, sigurno ne bi bila opuštena kao što je u svoja četiri zida – kaže izvor i dodaje:

Iako im je u vezi super, razumeju se, vole, podržavaju, uvek kada se u toku razgovora spomene zajednički život, nastanu problemi jer ni Mihajlo ni Aleksandra ne žele da popuste. Do nekle je i on u pravu a i ona. Ne znam šta će na kraju da bude od cele priče. Po malo su oboje tvrdoglavi, pa kad se kao posvađaju, i on i ona se inate, neće prvi da pošalju poruku, ali to ih kratko drži, pa nastave gde su stali, jer su i sami svesni da su njihve svađe beninge. Ne znam šta će samo da rade kada bude došlo vreme za brak i decu, gde će tad da se skuće i ko će morati da popusti – zaključuje izvor blizak pevačici.

https://www.instagram.com/p/CEXXUkZg1sn/

Aleksandra nije želela previše da priča na ovu temu, samo je kratko prokomentarisala:

Ja sam srećna i zaljubljena. To je sve što ću reći na tu temu – bila je kratka Mladenovićeva.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ