Dečko Aleksandre Mladenović svet portal svet
Svet

April 8, 2024 17:15

By

Aleksandri i Darku svi čestitaju: Posle burnog perioda iz pevačicinog doma stižu prelepe vesti

Dečko Aleksandre Mladenović doselio se u njen stan

Pevačica Aleksandra Mladenović pre nekoliko meseci prolazila je kroz veoma težak životni period. Naime, tadašnji dečko Aleksandre Mladenović napravio joj je, kako sama priznaje, pakao od života.

Dečko Aleksandre Mladenović svet portal svet

Ata images

Izvesni Stefan s kojim se pevačica zabavljala nije mogao da prihvati da ga je ona ostavila, pa je danima boravio ispred pevačicine zgrade i pretio samoubistvom. Zbog svega toga Mladenovićeva ga je prijavila policiji zbog čega mu je određena zabrana prilaska.

Pročitajte Jovana Jeremić otkrila – Jelena održava brak sa Duškom jer je to Divnina poslednja želja, ali može ona bolje

Čak i posle svega toga Stefan je tvrdio da su se on i Aleksandra pomirili, a na svom Instagram profilu objavljivao je stare zajedničke fotografije tvrdeći da su nastale upravo u tom trenutku.

Dečko Aleksandre Mladenović svet portal svet

ATA images

Ipak, svi ti ružni dani su iza Aleksandre, koja je u februaru započela vezu sa izvesnim Darkom Dobričaninom, za koga kažu da je obrazovan i veoma uspešan čovek, iz poznate i ugledne porodice.

Dečko Aleksandre Mladenović uselio se u njen dom

Iako je njihova veza tek na početku, očigledno je da je veoma ozbiljna, jer se, kako saznajemo, dečko Aleksandre Mladenović preselio u nje stan koji se nalazi u Beogradu na vodi.

Iako je i sam veoma bogat i poseduje nekoliko nekretnina, Aleksandra i Darko su prošle nedelje odlučili da život nastave u njenom stanu.

Dečko Aleksandre Mladenović svet portal svet

Ata images

– Pevčicin novi dečko se prošle nedelje preselio u njen stan u Beogradu na vodi. Ona inače u tom kompleksu poseduje dva stana, jedan koji izdaje i drugi u kome živi. U njegovo opremanje je uložila oko osamdeset hiljada evra. Taj stan joj je osveštao njen duhovnik. Mislim da je u pitanju vladika Stefan Šarić, koji je, takođe duhovnik i Cece Ražnatović.

– Aleksandra je stan osveštala pre nego što se s novim dečkom uselila u njega. Nije želela da se useli u neosveštan stan zbog svega onoga što je proživljavala sa bivšim partenrom.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES