Bivši dečko Aleksandre Mladenović
Svet

October 24, 2023 09:07

By

DRAMA: Ovo je dečko Aleksandre Mladenović koji je zbog nje pokušao da izvrši samoubistvo (foto)

Bivši dečko Aleksandre Mladenović hteo da se ubije zbog nje

Pevačica Aleksandra Mladenović u poslednjih nekoliko dana proživljava pravu dramu. Ona tvrdi da je bivši partner proganja, te da objavljuje njihove zajedničke fotografije na Instagramu, iako su raskinuli pre mesec dana. Bivši dečko Aleksandre Mladenović je, kako tvrdi pevačica, prijavljen policiji zbog svega onoga što joj radi.

Bivši dečko Aleksandre Mladenović

Ata images

– Bili smo zajedno dva meseca. Inače ne dajem informacije o privatnom životu, iskreno smučilo mi se, posle ovoga tek neću davati izjave. Tri dana mi je pretio samoubistvom, zvao me je na video gde mi je pokazivao kako se ubija. Prvi put sam burno odreagovala, išla sam da ga tražim sa mojom kumom. Našle smo ga i pio je neke tablete, imao je pištolj kod sebe, hteo je sebi da puca u glavu. Danas sam opet razgovarala sa njim, zamolila sam ga da se smiri, rekla sam mu da će sve biti u redu. Čak sam mu našla i lekara. Treći put je danas hteo da se obesi, zvala sam i njegovu mamu. Spavao je ispred moje zgarde u kolima – tvrdi Aleksandra.

Pročitajte Isak je prošlost – Aleksandra Mladenović u zagrljaju Vuka Kostića, fotografije napravile haos na društvenim mrežama (foto) 

– Čovek je pobegao iz “Laze Lazarevića”. Proganja me, to što ste čuli u poruci je moj lift. Izašla sam sada, sa mnom su moji prijatelji. Čekamo policiju. On sada sapava po kolima, sinoć sam bila sa mamom kod Vanje Mijatović, nismo mogli da budemo zajedno. Od njega sam se sklonila jer sam čula da je u dugovima. Posle je krenulo proganjanje. Popio je tablete, pronašle smo ga Vanja i ja. Hteo je i pištoljem da se ubije, to sam gledala na video – pozivu. Dolazi patrola, moram da siđem da dam izjavu – ispričala je Aleksandra za Informer.

Bivši dečko Aleksandre Mladenović

Paparazzo lov printscreen

Bivši dečko Aleksandre Mladenović optužuje Isaka

Iako Aleksandra tvrdi da je bivšeg partnera ostavila pre mesec dana, te da ga je prijavila za proganjanje i sve ostalo što joj je činio, on sve to poriče. Uz to optužuje Isaka Šabanovića, Aleksandrinog bivšeg, da je on taj koji ju je maltretirao, što je pevačica oštro demantovala.

Bivši dečko Aleksandre Mladenović

Rajko Ristić

– Nisam je prevario, niti sam digao ruku na nju. Momak koji joj je udario šamar je Isak Šabanović. Izmišlja da sam joj ukrao novac. Do sinoć smo bili zajedno. Izašao sam sinoć iz stana jer nisam mogao da trpim psihičko maltretiranje – rekao je Stefan, Aleksandrin bivši za Informer.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: INFORMER

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, PAPARAZZO LOV PRINTSCREEN