Aleksandra Mladenović u zagrljaju Vuka Kostića
NE KRIJE RADOST

June 27, 2022 14:30

By

Isak je prošlost: Aleksandra Mladenović u zagrljaju Vuka Kostića, fotografije napravile haos na društvenim mrežama (foto)

Aleksandra Mladenović u zagrljaju Vuka Kostića vest je koja je uzburkala estradu 

Aleksandra Mladenović je mnoge iznenadila pošto je na svom Instagramu obelodanila da je postala deo šeste sezone popularne serije „Ubice mog oca“, koja će se emitovati na jesen. Kadrovima iz spota za naslovnu numeru sve je podigla na noge.

Veliko mi je zadovoljstvo što sam deo šeste sezone serije „Ubice mog oca”. Zahvalna sam celoj ekipi. Prelepo iskustvo! Jedva čekam da uskoro čujete numeru – s ushićenjem je poručila Aleksandra, koja se za potrebe snimanja našla u zagrljaju glavnog aktera, Vuka Kostića.

Pročitajte: Aleksandra Mladenović nema sreće u ljubavi  – Pevačica priznala kako su je mnogi lagali

Pred njom je očito bio ozbiljan zadatak, a ona ga je po svemu sudeći obavila poput pravog profesionalca. Fotografije koje su isplivale ne Instagram sa Vukom, deluju izuzetno prisno pa su mnogi prokomentarisali da se između njih možda rodila i hemija koja je ipak potrebna za jedan ovakav performans. Za tekst i muziku, kako je označila, bila je zadužena Aleksandra Kovač, dok je aranžman „pao u ruke” Aleksandru Sofronijeviću.

Ovim  romantičnim scenama privukla je ogromnu pažnju javnosti, pa izmamila i razne reakcije kako publike, tako i kolega.

Pročitajte: Buran kraj ljubavi – Raskinuli Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović, a evo kako je pevačica sve objasnila

Podsetimo se, veza Aleksandre Mladenović i Isaka Šabanovića pukla je posle samo tri meseca zabavljanja, a iako su se rastali uz standardne komentare kako su im se razišli i putevi i pogledi na svet, Svetov izvor tvrdi da je povod zapravo njen bivši dečko…

Bilo kako bilo, nedugo nakon raskida Aleksandra se u javnosti pojavila sama na jednom javnom okupljanju nasmejana i nikad lepša, evo kako je izgledala…

Foto: Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

AUTOR: SVET

IZVOR: 24SEDAM / Svet

FOTO: Rajko Ristić